Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia va avea loc la Centrul...

Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia va avea loc la Centrul Multifunctional Craiova in perioada 13-15 octombrie 2017 si va gazdui concomitent 3 targuri: Targul de Comert al Olteniei, Agro Oltenia si Expo Vin Oltenia

7.688
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Targul de Comert al Olteniei – Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor aflat la a doua editie, se va desfasura pe parcursul a trei zile in perioada 13-15 octombrie 2017 in incinta Centrului Multifunctional Craiova.

Vor fi prezenti expozanti  ce activeaza in domeniile:  industie, alimentatie, constructii, comert cu articole de imbracaminte, incaltaminte si articole pentru copii, servicii, industria auto si asigurari.

Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promotionale pe toata perioada targului, premii, tombole si vouchere de reduceri.

Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti;

Organizatorii vin cu o multime de noutati fata de editia anterioara menite sa asigure succesul acestui eveniment, lansand:

Agro Oltenia, targ dedicat agriculturii si industriei alimentare ce va asigura  cresterea numarului de vizitatori si de expozanti.

.
Targul AGRO Oltenia doreste să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Acest eveniment va oferi expozantilor o oportunitate unica de a-si pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele de dezvoltare.

Masini, tractoare si utilaje agricole performante, produse dedicate  cresterii animalelor si pasarilor de ferma,  pomiculturii si legumiculturii vor fi prezentate de catre expozantii .

Targul se adreseaza atat marilor producatori agricoli cat si microfermelor, gospodariilor taranesti active, producatorilor de produse alimentare traditionale si taranesti, entitatilor non-agricole din mediul rural, precum si agriculturii de hobby.

In cadrul evenimentului, va avea loc o expozitie de animale de ferma si pasari de curte de rasa, cat si prezentarea unor soiuri  romanesti de mar si capsuni.

In parcarea din fata Centrului Multifunctional vor fi instalate  corturi de mari dimensiuni cu expunere pe o suprafata totala de 1300 mp in care vom regasi expozantii prezenti la targ.

Revista Ferma si Agro TV vor organiza evenimente cu tematici specifice  agriculturii si industriei alimentare.

Atmosfera de voie buna va fi intretinuta de interpreti si  ansambluri folclorice renumite  din toata regiunea Olteniei ce vor concerta pe o scena  de mari dimensiuni instalata in parcarea Centrului Multifunctional.

Pentru vizitatori va fi amenajata o zona de food unde se vor servi bunatati din bucataria traditional romaneasca stropite din belsug cu diverse soiuri de vin de la producatori expozanti din regiunea Olteniei.

Ca si amplasament targul Agro Oltenia va avea expunere in parcarea din Centul Multifunctional iar Targul de Comert al Olteniei se va desfasura in pavilionul central.

Ca o completare a celor doua targuri organizatorii suplimenteaza tematica cu un al treilea eveniment  dedicat industriei vinului si anume:

Expo Vin Oltenia

Expo Vin Oltenia se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de vinuri, bauturi alcoolice, cafea si ciocolata, produse culinare, accesorii pentru vinuri, ambalaje pentru bauturi, echipamente si tehnologii pentru industria bauturilor, reviste si blogguri de specialitate.

Programul targului de vin este unul foarte atractiv, vizitatorii putand participa la degustari si prezentari profesioniste de vinuri, cursuri sustinute de specialistii in domeniu, demonstratii de arta culinara, concursuri cu premii.

 

Asociatia Bloggerilor Olteni si DictionarCulinar.ro vor organiza in cadrul evenimentului Branzeturi cum se cuVin asocieri culinare intre vinuri si branzeturi.

Pe durata celor trei zile de targ, organizatorii vor asigura pentru vizitatori transport gratuit  tur- retur din cartierele orasului catre Centrul Multifunctional.

Organizarea celor trei targuri simultan ofera posibilitatea inregistrarii unui numar mare de vizitatori din domenii diverse. Se estimeaze un numar de peste 8000 de vizitatori.

Evenimentul va fi puternic mediatizat atat in presa locala cat si in cea centrala. Vor exista panotaje stardale ce vor anunta evenimentul in toate judetele Olteniei.

Un numar de patru radiouri vor difuza spoturi publicitare si vor avea emisiuni dedicate evenimentului.

Reviste de specialitate vor fi prezente la targ unde vor organiza sesiuni si conferinte pe teme specifice evenimentului.

Nu in ultimul rand evenimentul va fi prezentat pe posturile de televiziune si in mediul online.

Va fi editat un catalog al targului cu firmele expozante ce va fi oferit gratuit vizitatorilor.

Organizatoarea celor 3 targuri este firma  PS Multiservices SRL  cea care organizeaza  si Targul de Turism al Olteniei.

Intrarea este gratuita !

 

     Vizitatorii interesati de acest eveniment vor putea accesa site-urile dedicate celor 3 evenimente:

www.targdecomertoltenia.ro

www.agrooltenia.ro

www.expovinoltenia.ro

Contact : office@targdecomertoltenia.ro

office@agrooltenia.ro

office@expovinoltenia.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.