Targul – AGRO Oltenia editia I

Targul – AGRO Oltenia editia I

9.424
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Targul –   AGRO  Oltenia editia I – târg de produse si echipamente din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Evenimentul  doreste  să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Vor fi expuse masini si utilaje agricole, sisteme de crestere si furajare pentru animale, echipamente pentru industria alimentara, produse agroalimentare, servicii de consultanta, etc.

 

In aceeasi perioada cu Targul –   AGRO  Oltenia  2017, in cadrul Centrului Multifunctional Craiova  se vor desfasura alte 2 evenimente:

          –            Targul de Comert al Olteniei editia a II  a,  cel mai mare eveniment din Oltenia dedicat comertului bunurilor de larg consum si serviciilor. Targul de Comert al Olteniei doreste să contribuie la dezvoltarea regiunii Oltenia prin promovarea si punerea in valoare a tuturor activitatilor comerciale ale companiilor si entitatilor ce isi desfasoara activitatea in acest areal.

–                   EXPO Vin Oltenia editia I –  Targ de vinuri si produse  specifice . In cadrul targului vor expune companii producatoare, importatoare si distribuitoare de vinuri,  precum si de echipamente si tehnologii pentru prelucrare, ambalaje pentru bauturi si produse chimice destinate viniculturii.

Evenimentele sunt organizate de societatea PS MULTISERVICES SRL, cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova, Consiliilor Judetene Dolj, Gorj, Mehedinti si Valcea .

Venim in intampinarea d-voastra cu facilitatui conturate cu scopul de a diminua eforturile financiare pe care le presupune prezenţa la un astfel de târg, dar si posibilitatea de a va rezerva de pe acum standul dorit.

 

Reduceri:

Bonus fidelitate: –5 %

Bonus inscrieri timpurii – achitare integrala pana la data de 01.07.2017: -5 %.

De aceea, vă propunem să fiţi alături de noi pentru a spori atractivitatea evenimentului cu oferta diversificată, precum si discounturi si oferte speciale, premii si tombole pentru vizitatori, etc. De asemenea, ne manifestăm deschiderea de a include orice alte acţiuni de marketing pe care le propuneţi pentru promovarea produselor si serviciilor oferite.

Campania de promovare a evnimentelor va cuprinde: campanii la radio, televiziuni locale, ziare, dar şi online, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, newsletter, comunicate de presă, menite sa atraga un numar de peste 10.000 de vizitatori.

In zilele de sambata si duminica va fi pus gratuit la dispozitia vizitatorilor transport tur – retur,  din principalele cartiere ale orasuluipana la locul de desfasurare a evenimentului.

Regăsiți  in attach harta zonei de expozitie, care vă ajută să vă alegeți un spațiu de expunere, un calculator al tarifelor de participare, precum si intreaga oferta de servicii oferite.

Nu ratati  participarea ca expozant, in cadrul acestui amplu eveniment datorat desfasurarii simultane a trei targuri:

Prezentare A4_AGRO_2017_RO

 AGRO  Oltenia

 Targul de Comert al Olteniei

 EXPO Vin Oltenia



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.