Vali Porcișteanu va fi vedeta primei ediții a Craiova Super Rally (VIDEO)

Vali Porcișteanu va fi vedeta primei ediții a Craiova Super Rally (VIDEO)

16.034
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)
Campion național de raliuri în 2011, Vali Porcișteanu va fi vedeta primei ediții a Craiova Super Rally, prima competiție din România ce adună la start crema piloților din toate ramurile motorsportului: raliuri, karting, off-road, drift și viteză în coastă.
Celebru pentru drifturile sale spectaculoase și pentru viralele de pe internet (https://www.youtube.com/watch?v=aUEBL5m9TzY), Porcișteanu promite show pe traseul din Cetatea Băniei. Piloții vor trece cu 200 kilometri/oră prin pasajul din centrul orașului, lucru întâlnit doar la circuitul de Formula 1 de la Monte Carlo.
Câștigător la majoritatea superspecialelor din acest sezon de raliuri, Porcișteanu este principalul favorit al competiției organizate de Mihai Leu, primul campion mondial la box profesionist pentru România.
„Sper că voi avea o evoluție spectaculoasă, dar și rapidă în același timp pentru că îmi doresc tofeul și să încânt publicul prezent. Cred că Oltenia merită o etapă de raliuri. Știu că au existat în trecut niște idei, poate cu ocazia acestui rally show ele se vor materializa în viitorul apropiat și vom avea un nou start al motorsportului în zonă. Este nevoie să mergem în locații noi pentru ca fanii să ne vadă în acțiune la ei acasă”, a precizat Vali Porcișteanu.
Din 2018, Federația de Automobilism ar putea include în calendar o competiție de super rally, care să se desfășoare în centrul celor mai importante orașe din România. „Mihai Leu mi-a cerut o opinie legată de acest aspect și i-am spus că are toată susținerea mea, fiind un mare fan al acestor gen de show-uri. Este important să ieșim din păduri, unde contează doar partea sportivă, și să venim mai aproape cu motorsportul de oameni. Poate vom avea două campionate în paralel, unul de raliuri, altul de super rally”, a concluzionat cel poreclit „Vallino”.
 
Ana Maria Brânză și Săndoi, printre copiloți

Pentru ca etapa să se asemene cu cea din Principatul Monaco, fostul campion național de raliuri din 2003 a invitat la eveniment mai multe vedete din sport și showbizz. Campioana olimpică la scrimă Ana Maria Popescu, mai multe handbaliste ale formației SCM Craiova și Emil Săndoi, căpitanul Universității Craiova la ultimul titlu al juveților, vor face show în rol de copiloți pentru așii volanului. Prezentarea echipajelor are loc vineri, de la ora 19.00, în Piața Mihai Viteazu din Craiova, iar competiția propriu-zisă se va desfășura sâmbătă în intervalul 10.00-18.00 pe un traseu din apropierea Universității din localitate. 

VIDEO Vali Porcișteanu, teaser pentru Craiova Super Rally


4 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6882

    Ba frate, ce raliu e asta ma.. Zici ca e raliul rablelor Raliul Rablelor Craiova Septembrie 2017… Iauzi si tu la umflatu.. Monte Carlo.. Ce Monte Carlo bre umflatule ca asta zici ca e raliu de Junk Yard Africa
    Zici ca majoritatea masinilor de la raliu sunt facute cu piese gasite pe la cimitirele de masini sau pe la dezmembrari … carpite, sudate.. gume luate la 10 euro bucata de prin Anglia/Germania.. ce arunca aia pe acolo, motoarele saracele mai au putin si isi dau duhul pe la ele.. Monte Carlo viseaza unii..

    Daca ar veni o tesla model S P100D L stock din fabrica le-ar face praf aproape pe toate… si cu putin noroc chiar si pe ferrari pe „asa zisul circuit”

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9281

    N-au stiut ca vii tu ca aduceau chiar mai multe tesle , sa-ti dai cu ele in oaie .Numai pretentiosi domne ‘ , nimic nu le place , orice s-ar face nu e bine .De ce nu faci tu mai bine ? Nu mai suport robotii astia pareristi .
    A fost foarte bine , un eveniment inedit in Craiova . Asteptam cu interes mai multe astfel de evenimente .

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     22-11-2006
    Mesaje
    121

    De cacat „evenimentu’ „

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     24-03-2018
    Mesaje
    0

    motoarele saracele mai au putin si isi dau duhul pe la ele,
    instagram search http://imgaram.com/

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.