Raluca Turcan: „Mario Ovidiu Oprea va deschide primăria spre investiții serioase”

Raluca Turcan: „Mario Ovidiu Oprea va deschide primăria spre investiții serioase”

4.875
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Liderii PNL Raluca Turcan și Ludovic Orban își dau girul pentru senatorul Mario Ovidiu Oprea, candidatul partidului la fucția la primar al Craiovei. După eșecul înregistrat la alegerile din decembrie, reprezentanții PNL spun că știu unde au greșit și și-au corectat greșelile.

Raluca Turcan a explicat de ce craiovenii ar trebui să îl aleagă pe Marioa Ovidiu Oprea. „Este un om care se apleacă în detaliu pe proiecte de interes public. De asemnea, Mario Oprea în funcția de primar al municipiului Craiova va deschide primăria către cât mai mulți craioveni, va deshide primăria spre investiții reale, seriose, nu din acestea care iau ochii, dar care lasă craiovenii într-o sărărcie care sfidează decența. Sunt două mari partide: PSD și PNL. Orice altă opțiune de vot va ajunge tot în coșul PSD pentru că ei sunt principalii beneficiari ai voturilor care nu sunt date rațional. De aceea, Partidul Național Liberal, înțelegând ce nu a funcționat își propune să fie alternativa PSD și toți cei care sunt dezamăgiți de administrația, corupția și suficiența PSD să se îndrepte spre PNL, să voteze Mario Oprea în municipiul Craiova”, a spus Raluca Turcan în cadrul unei conferințe susținută la Craiova.

La conferință a fost prezent și Ludovic Orban, candidatul la președinția partidului. Acesta a explicat că acolo unde sunt primari liberali orașele sunt dezvoltate și asta își dorește si candidatul PNL, Mario Ovidiu Oprea. „Pentru Mario Ovidiu Oprea pot să bag mâna în foc că este un om cu caracter remarcabil, un om de o cinste și o corectitudine ireproșabilă, un om care este în PNL din 1990. A stat alături de Partidul Național Liberal și la bine și la greu, a fost un om care a promovat în mod constant valorile liberale, iar în toate funcțiile pe care le-a deținut s-a aplecat cu dedicare pentru cetățean. Garantez pentru faptul că Mario Ovidiu Oprea se va ține de cuvânt și va pune în practică toate obiectivele pe care s-a angajat să le ducă la bun sfârșit. Craiova are nevoie de mai puține pachețele date din banul public, Craiova are nevoie de dezvoltare, Craiova are nevoie de investiții serioase care să creeze locuri de muncă, care să creeze oprotunițăți pentru locuitorii din Craiova”, a spus Ludovic Orban.

Mario Ovidiu Oprea spune că a stat de vorbă cu cetățenii care s-au plans de administrația locală și pentru a rezolva o parte dintre ele vrea să implementeze, la fel ca la Cluj, o aplicație „My Craiova” pentru sesizări, aplicație care să fie implementată în fluxul de documente din aparatul administrativ pentru un răspuns cât mai prompt. „Administrația din Craiova, conform unui studiu realizat luna aceasta cu ajutorul craiovenilor este percepută ca o administrație politizată, excesiv politizată, o administrație coruptă, o administrație care are nevoie de foarte multe lucruri pentru a fi indreptată, este percepută ca fiind birocratic. Preluând modelul de succes al Clujului, vom pune la dispoziţia cetăţenilor o aplicaţie prin intermediul căreia cetăţenii pot transmite sesizările direct către primărie. Aplicaţia My Craiova va fi gratuită şi va putea fi descărcată de pe dispozitivele de tip smartphone. Craiovenii se vor putea adresa direct pentru probleme legate de salubritate, parcări neregulamentare, depozitare de deşeuri, lucrări neautorizate sau pentru nelămuriri legate de plata taxelor si impozitelor. Este nevoie ca oamenii să nu mai bată la uşi închise! Este nevoie ca Primăria Craiovei să nu funcţioneze conform unui program de linişte prelungit”, a spus cadidatul PNL la funcția de primar.

Comandat de PNL Dolj, execuatat de Forumnet SRL CUI mandatar 21170006



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.