WASHMI Prima spălătorie premium ecologică din oraşul tău, totodată predarea şi livrarea...

WASHMI Prima spălătorie premium ecologică din oraşul tău, totodată predarea şi livrarea produselor la domiciliu fiind doar la un click distanta (P)

1.802
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Primul motiv pentru care apelăm la o curățătorie/spălătorie profesională este lipsa timpului. Daca ajungi târziu de la serviciu şi trebuie să petreci timp cu copiii, să pregăteşti mâncarea sau chiar să continui un proiect de la birou , atunci te-ar ajuta foarte mult să poţi delega această sarcină.

Predarea şi livrarea produselor la domiciliu fiind doar la un click distanta.

Nimic mai simplu! Găsești în google playstore sau apple store aplicația noastră, o instalezi și plasezi comanda! Echipa noastră vine la domiciliul dumneavoastră și va ridica produsele GRATUIT!

 


Ceea ce este şi mai grozav este faptul că, atunci când îţi duci hainele la curăţătorie, le iei curate şi călcate, fără nici cea mai mică pata.
Aşadar, apelând la echipa washmi, economiseşti timp preţios în fiecare săptămână, iar hainele tale vor arata excepțional , fiind îngrijite cu cea mai mare grija.

WASHMI este o curăţătorie de haine cu experienţă, care si-a adaptat serviciile la cerinţele actuale.În momentul de faţă, pentru clienţii HORECA, spălătoria preia hainele de la uşă, le curăţă, le calcă şi le aduce înapoi la fel, preluând totul de la cap la coadă. Clienţii nu mai depun niciun efort şi au timp pe care să îl petreacă în orice fel.

Petele dispar în spălătoria WASHMI
E posibil ca uneori să spălăm hainele preferate şi să nu le putem curăţa cu niciun detergent sau soluţie din comerţ.
O spălătorie de haine specializată va curăţa mereu orice pată. Dacă ai nevoie de o curăţătorie textilă în Craiova, WASHMI este o opţiune mereu la îndemână.
WASHMI este o curăţătorie de haine care lucrează cu soluții absolut ecologice, potrivite pentru fiecare tip de ţesătură. Materialele precum lâna, mătasea sau inul au nevoie de o atenţie deosebită. Ar fi păcat ca rochia de seară sau costumul pentru evenimente speciale să fie distruse sau decolorate de încercările eşuate cu produse din comerţ.


Un alt avantaj important oferit de o curăţătorie de haine specializată este că aceasta poate să înlăture orice urmă de mirosuri care s-ar fi putut imprima de-a lungul timpului. Se întâmplă frecvent ca unele haine sa reţină mirosul de fum sau transpiraţie chiar şi după spălarea obişnuită.
Haine uscate şi călcate la dungă
Un pas important înainte de livrarea hainelor către client este uscarea. WASHMI usucă hainele urmărind indicaţiile de pe eticheta şi cerinţele fiecărui tip de material. Acest lucru păstrează calitatea hainelor şi le face să se menţină pentru mai mult timp ca noi.

În plus, angajaţii WASHMI au grijă să calce hainele perfect, astfel încât să fie gata de purtat. Călcatul profesional îndepărtează orice cută şi pregăteşte hainele pentru evenimentele cele mai speciale. Fără chin, fără pete de arsură şi mai ales, rapid.

În concluzie, o spălătorie de haine profesională schimbă cu totul spălatul hainelor aşa cum îl ştim. Eficienţa este foarte ridicată, iar timpul economisit este de nepreţuit.
Să alegi spălătoria de haine potrivită pentru tine poate fi uneori dificil, mai ales dacă nu cunoşti paşii de urmat în alegerea unei spălătorii de haine în Craiova. Majoritatea dintre noi suntem întotdeuna dezamăgiţi, mai devreme sau mai tarziu, când ne dăm seama ca serviciile de spălătorie de haine alese nu au fost tocmai conform aşteptărilor noastre.

De fiecare data, ar trebui să alegem o spălatorie de haine eficientă, care să fie capabilă să ofere servicii impecabile clienţilor săi. Cele trei reguli după care trebuie să ne ghidăm la o spălătorie de haine, sunt: cât de rapid oferă serviciile de spălătorie haine, cât preţ pun pe clienţi şi cât de repede răspund la plângerile sau întrebările lor.
O spălătorie de haine care oferă servicii de o înaltă calitate va avea întotdeauna de câştigat dar şi siguranţa că acel client se va reîntoarce.

WASHMI – Oferim servicii complete şi profesionale de spălătorie haine atât pentru companii (hoteluri, restaurante, moteluri, săli de evenimente, etc) cât şi pentru persoanele fizice.
Serviciile spălătoriei noastre de haine din Craiova includ spălarea şi curăţarea oricărui obiect într-un mod professional. În acelaşi timp, o spălătorie de haine trebuie să poată păstra calitatea şi durata de viaţă mai lungă a ţesăturii acordând o atenţie sporită fiecărei piese individuale.

Suntem siguri că serviciile noastre ar fi pe placul tău, mai ales că încercăm să batem orice raport preţ-calitate prezent în piaţa spălătoriilor de haine profesionale.

Oferim servicii de spălatorie haine, curăţătorie haine şi spălătorie covoare ca tu să te poţi distra din plin fără griji…
WASHMI oferă servicii premium de spălare, călcare, curăţare şi ambalare astfel încât să poţi avea grijă de lucrurile mult mai importante din viaţa ta.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.