Craiova: Încă două unităţi medicale asigură urgenţele din oraş

Craiova: Încă două unităţi medicale asigură urgenţele din oraş

9.117
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,33)

Două unităţi medicale de permanenţă, care vor asigura asistenţă medicală non-stop pentru cazurile de tip „urgenţe”, au fost deschise, luna aceasta, în Craiova, în zona Siloz, respectiv Craioviţa Nouă (foto). Medicii de aici vor acorda asistenţă medicală la nivel de medicină primară, în afara programului de lucru al cabinetelor medicale individuale, în regim de cameră de gardă, adică între orele 15.00 şi 08.00, precum şi sâmbăta şi duminica.

Centrele sunt deschise pentru îngrijirea cazurilor care nu sunt grave şi, care, în mod frecvent supraaglomerează spitalele mai ales în weekend. Este vorba, de obicei, de pacienţi care se prezintă cu afecţiuni acute, dar care nu reprezintă la momentul respectiv o urgenţă.

Pe lângă celeo două centre nou-înfiinţate în Craiova, în judeţ mai funcţionează 12 astfel de unităţi medicale, unde sunt angajaţi peste 70 de medici şi 70 de asistenţi medicali: Amărăştii de Jos, Bechet, Brabova, Bulzeşti-Frăţila, Gherceşti, Ghidici, Goicea, Murgaşi, Piscu Vechi, Pleniţa, Sadova şi Vârvoru de Jos.1 COMENTARIU

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  409

  da foarte bine

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.