DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

„Donează păr copilașilor”, o nouă campanie din seria „Oncohelp” a început astăzi. Pentru prima oară la Craiova oamenii pot dona păr pentru a-i sprijinii pe copii bolnavi de cancer.
Altfel toți cei care vor să susțină lupta împotriva cancerului sunt așteptați până pe data de 18 mai să doneze păr copiilor internați pe secția de oncopedriatie a Spitalului Județean Craiova.
„Până la acest moment s-au arătat interesați 12 oameni, din care au donat deja 8 și încă 4 au făcut programare” după cum spune Diana Manciu coordonator. Pentru această cauză a fost făcută și o donație de păr de către un salon din alta localitate.
La finalul campaniei, din părul strâns se vor confecționa peruci ce vor fi donate copiilor bolnavi de cancer. Toți cei interesați să ajute pot cere mai multe informații despre condițiile donării și programări la numerele de telefon: Zen Studio – 076287481; Diana Manciu – 0761341426.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.