(Galeria Foto) Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” Craiova, renovat la „Urgenţă”

(Galeria Foto) Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” Craiova, renovat la „Urgenţă”

5.394
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Agitaţie mare, astăzi, la Spitalul Clinic Judeţean de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeş” Craiova, unde conducerea unităţii spitaliceşti şi-a prezentat, cu mândrie, „realizările” din timpul mandatului. Cu sau fără importanţă, managementul este asigurat de dr. Adina Manda, director interimar, soţia deputatului de Dolj şi, totodată, preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda. Revenind la realizări, Spitalul 3 din Craiova a beneficiat în 2013 de un suport financiar de peste 400.000 de lei din bugetul Primăriei Craiova, adică din banii craiovenilor, pentru modernizări, dotări şi echipamente medicale, dar şi pentru plata utilităţilor. Din păcate, majoritatea saloanelor rămâne deocamdată în starea deplorabilă binecunoscută de pacienţi, însă sunt promisiuni că toate spitalele care aparţin de Primăria Craiova vor ajunge în stare de normalitate la un moment dat.

Cu banii primiţi de la municipalitate, în subordinea căruia se află Spitalul Nr. 3 din Craiova, a fost renovată Camera de gardă, respectiv grupurile sanitare, recepţia, liftul, biroul de internări şi sala de aşteptare.

În plus, au fost montate panouri solare, generatorul electric a fost înlocuit cu unul nou, ca de altfel şi maşina de gătit, maşina de spălat şi uscătorul de rufe. Lucrările de renovare au cuprins şi un corp de clădire, care adăposteşte câteva saloane pentru bolnavi.
Am încercat să asigurăm urgenţele: generatorul, bucătăria, spălătoria, lucru la care nu se gândise nimeni înainte. După anii ’90, cred că niciun primar nu a călcat pragul unui spital, pentru că dacă o făcea, sigur nu mai era dezastrul de acum„, a afirmat Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, care a adăugat că până la sfârșitul mandatului vrea ca „toate spitalele să fie ca de la țiplă„. „Mi-aș dori să igienizăm toate saloanele. Anul acesta Spitalul de Boli Infecţioase mai primeşte încă 17 miliarde de lei vechi(…) cu care se vor ocupa de centrală și apoi de igienizări”, a precizat Vasilescu.

Potrivit directorului Spitalului Nr. 3, Adina Manda, cheltuielile cu utilităţile, într-o singură lună, se ridică la circa 200.000 de lei.

10 COMENTARII

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   01-02-2013
  Mesaje
  359

  Nesimțire, prostie, incompetență, nepăsare.

 2. #2
  Newcomer
  Data de inscriere
   09-10-2009
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  21

  Este extra oferta la spitalul nr.3,
  Te duci cu o boala, pleci cu trei.

 3. #3
  Spammer
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  2010

  S-au bagat bani cu duiumu in lucrari de proasta calitate..

 4. #4
  A%%
  Senior Member
  Data de inscriere
   07-03-2013
  Mesaje
  735

  200.000 de lei / lună – plata utilităților. Asta spune totul despre cum merge treaba.
  Cu 200.000 de lei pe lună trăiește o comună.
  Am ajuns la concluzia că acest sistem nu ar mai trebui susținut de stat cu nimic în România, cu absolut nimic. E cea mai bună variantă pentru țara asta. Se fură TOT de ORICINE, iar când ai nevoie de ceva (școală, spital etc) oricum plătești.

 5. #5
  Oldtimer
  Data de inscriere
   03-06-2006
  Mesaje
  1180

  Mai repede ma pansez acasa cu niste rivanol … decat la spital

 6. #6
  Newcomer
  Data de inscriere
   31-08-2009
  Locatie
   craiova
  Mesaje
  27

  cate milioane de lei a costat panoul pe care scrie”camera de garda” cred ca acolo sau dus toti bani de fapt

  :
 7. #7
  A%%
  Senior Member
  Data de inscriere
   07-03-2013
  Mesaje
  738
  Citat Mesaj initiat de braga170490
  cate milioane de lei a costat panoul pe care scrie”camera de garda” cred ca acolo sau dus toti bani de fapt

  Nu contează că e pus pe un zid infect! Panoul e vizibil de departe, în noapte, iar când îl vezi îți faci cruce, îți scuipi în sân și mergi mai departe.

 8. #8
  Addicted!
  Data de inscriere
   02-05-2013
  Locatie
   1n 743 Fu7ur3
  Mesaje
  1779

  Un lucru bun.

 9. #9
  Oldtimer
  Data de inscriere
   17-08-2010
  Mesaje
  1021

  Pai MANDA a fost ”iubitul in sercet al largutei,dupa boierica….acum isi spala banii in familia largita a largutzei….

 10. #10
  0-day Member
  Data de inscriere
   16-05-2009
  Mesaje
  1

  Probabil au bagat bani ca sa beneficieze anumite firme de lucrari , anul trecut am avut copilul internat acolo si a trebuit sa cumpar ABSOLUT toate medicamentele necesare . Problema asta a ajuns cronica in multe spitale romanesti , dar autoritatile se fac ca ploua desi contributiile la sistemul de sanatate sunt directionate automat catre sistemul de stat .
  Atunci pentru ce le mai platim , daca ajunsi la spital trebuie sa cumparam medicamentele , sau/si sa platim bani (negri) doctorilor ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.