Sistemul informatic de sănătate a picat din nou

Sistemul informatic de sănătate a picat din nou

6.138
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cardul de sănătate este din nou nefuncțional. Este pentru a treia oară luna acaeasta când Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate este indisponibilă. Conform datelor funzitate de Casa Națională de Asigurări sistemul nu mai funcționează de la ora 10 datorită unor probleme tehnice.

 

„Până la remedierea problemelor tehnice apărute, serviciile medicale, medicamentele și dispozitivele medicale se acordă/se eliberează în regim off-line. Pentru transmiterea și validarea serviciilor acordate în această perioadă sunt aplicabile dispozițiile art.199-202 din H.G. 161/2016, cu modificările și completările ulterioare și ale art. 361 – 364 din H.G. 206/2015, cu modificările și completările ulterioare”, a anunțat CNAS.

 

Tot din cauza unor probleme tehnice sistemul informatic al cardului de sănătate nu a putut fi folosit pe 1 și 2 noiembrie, iar în urmă cu aproape o lună a fost nefunc’ional 72 de ore.

 



4 COMENTARII

  1. #1

    Si uite asa au fost cheltuiti niste bani pe un sistem prost conceput care se blocheaza foarte des. In loc sa te ajute, mai rau te incurca

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6149

    AU fost furati mai bine zis niste bani de aia de la Ghita Bufnita Industries + Doamna Sivekoko.. + aia de la Hesti Praf. M-am uitat pe softul ala. Zici ca e facut de pe vremea WEB 1.0
    Daca puneam 2 elevi de clasa a 8-a care fac informatica la scoala si le place, pe cuvant de nu faceau aia mai bun programul.

    Pe cuvant ca pustiul ala de se ocupa de situl Guvernului Romaniei + ocazional de situl ministerului educatiei face treaba mai buna fata de firmele alea de mai sus de kko..

    Asta se numeste jaf pe fata din banii publici.

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!
  3. #3
  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5170

    ha ha
    sa vezi ce salarii au cei ce il intretin

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.