Festival-concurs de colinde şi obiceiuri de Crăciun, la Agronomie

Festival-concurs de colinde şi obiceiuri de Crăciun, la Agronomie

1.214
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” vă invită joi, 17 decembrie 2015, la cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului-concurs de colinde şi obiceiuri de Crăciun „Dor de sărbători”, care se va desfăşura, începând cu ora 11:00, în Aula „Buia” a Facultăţii de Agronomie din Craiova.

 

În concurs sunt înscrise douăzeci şi unu de grupuri de colindători din învăţământul primar, gimnazial şi liceal. Grupurile de colindători câştigătoare vor fi premiate cu 500 lei (Premiul I), 300 lei (Premiul al II-lea), 200 lei (Premiul al III-lea) şi trei menţiuni a căror valoare totală este de 300 lei. Concurenţii vor fi jurizaţi de profesorii de muzică, Mirela Duţă şi Dana Sobaru, şi interpreta de muzică populară, Livia Celea Streaţă.

 

Festivalul se va deschide cu trei formaţii speciale: formaţia „Aripi de înger” a Liceului Tehnologic Special „Beethoven” din Craiova, care va interpreta colinde în limbaj mimico-gestual, formaţia Persoanelor private de libertate de la penitenciarul de Minori şi Tineri din Craiova şi formaţia „Vestitorii” a Şcolii Gimnaziale Speciale „Sfântul Mina” din Craiova.

 

Intrarea publicului este liberă.

 

Foto: arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4457

    distractie placuta tinerilor

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.