A murit la 24 de ani răpusă de bâlbele medicilor

A murit la 24 de ani răpusă de bâlbele medicilor

7.623
30
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(28 voturi, media: 4,32)

Mâine, părinţii o vor vedea ultima dată. Prietenii îşi vor lua rămas bun de la ea. La 24 de ani, Mirela Eleonora Gavriliţă (foto) a pierdut lupta cu viaţa şi cu sistemul sanitar românesc. O luptă nedreaptă, pe care, din păcate, nimeni nu pare să vrea s-o echilibreze. Bebeluşii mor, tinerii mor şi nimănui din sistem nu-i pasă…

Tânăra, din localitatea Bobiceşti, Olt, a murit sâmbătă, „ca urmare a unui microb luat din spitalul Nr. 3 din Craiova„, după cum povestesc sfâşiaţi de durere părinţii Mirelei. Fata se internase la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Craiova pentru probleme la ficat, respectiv icter. A fost tratată de medici, dar apoi a început să aibă episoade în care se sufoca.

A mers la endocrinolog şi i i-a spus ca avea noduli pe tiroidă. O săptămână a luat tratamentul prescris de medic, dar s-a simţit mai rău, continua să se sufoce„, îşi amintesc părinţii. Aceştia spun că Mirela a mers la un alt medic care i-a spus că are probleme cu plămânii. S-a internat din nou la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova, unde doctorii au tratat-o de TBC.

Părinţii au decis să-şi ducă fiica la Bucureşti, iar la zece zile de la internare, Mirela a murit. Familia spune că doctorii din capitală au diagnosticat-o cu edem pulmonar, nicidecum TBC.

Mirela Eleonora Gavriliţă avea doar 24 de ani, iar mâine va fi condusă pe ultimul drum…

Părinţii nu pot să accepte că fiica lor nu mai este şi nu înţeleg cum medicii din unitatea spitalicească nu i-au putut stabili diagnosticul corect.



30 COMENTARII

  1. #21
    Senior Member
    Data de inscriere
     04-08-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    515
    Citat Mesaj initiat de BuT
    CUm sa fii bolnava de TBC daca nu fumezi sau alte astea…

    Tuberculoza e o boala infectioasa provocata de o bacterie, n-are nicio legatura cu fumatul!

  2. #22
    Newcomer
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    50

    ROMANIA SA ……

  3. #23
    Newcomer
    Data de inscriere
     18-10-2007
    Mesaje
    33

    Pretty much sums up romania. Fata asta intra in pamant la 24 de ani si nimeni nu clipeste. Nu este nimeni tras la raspundere, de parca asta ar fi o chestie normala. Incredibil ca se intampla asa ceva in 2014.

    Condoleante familiei.

  4. #24
    Racer
    Data de inscriere
     26-10-2009
    Locatie
     location not found..try again?
    Mesaje
    243

    sistemul romanesc ne omoara..poate nu pe moment dar incet si sigur, Condoleante

    be The Best, Fuck The Rest!
  5. #25
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-11-2009
    Mesaje
    3

    oameni buni nu mai mergeti la spitalele din craiova aici nu aveti sanse.Mergeti la bucuresti acolo e mai bine.

  6. #26
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-05-2007
    Mesaje
    38

    normal ca toti si-ar dori sa se duca nu la Bucuersti ci la AKH Viena, dar daca in tara domneste o saracie lucie ce sa faca…. problema de fapt este ca toti cei care lucreaza platesc taxe la stat pentru asigurari medicale, iar cand ajung sa aiba nevoie de ele sunt tratati MIZERABIL, am vazut cabinete veterinere mai bune si mai curate.

  7. #27
    Junior
    Data de inscriere
     19-08-2013
    Mesaje
    58

    a si brancardieru ala de la urgente din spitalu 1 il prind io pe strada ftui ***** ***** ca e responsabil cu spaga pe acolo…

  8. #28
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1232

    Condoleante … ca din orice institutie de invatamant ies oameni cu diplome pe banda rulanta, unora le spunem ingineri, profesori altora doctori, pe mainile unora cade viitorul urbei, viitorul copiilor nostrii iar pe mainile altora cadem cu totii la un moment dat (doctorii) anual ar trebui sa se faca teste sa vada cat de capabili / incapabili sunt doctorii, la televizor se aude doar de profesoru cutare care a intrat cu 5 la liceul X, dar nu spune nimeni de doctorii ale caror odrasle sunt obligate sa le urmeze meseria … acestia neavand nici o tangenta cu asta …, sau pur si simplu s-au inscris doar cu gandul la un salariu mare … si multa spaga … uitand ca in cele din urma sunt responsabili pentru viata celor de care trebuie sa aiba grija …

  9. #29
    Senior Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    791

    Macar acei dorcotir car eau pus diagnsotic dupa ureche sa plateasca cu puscaria, atat mai au parintii fetei de facut…ca in rest RIP.

    Incearca sa treci apa ca Titanicul,nu ca gasca.
  10. #30
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-05-2011
    Mesaje
    11

    un joc de strategie unde iti poti transforma monedele in bani adevarati http://www.marketglory.com/strategygame/M1HA1

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.