AJOFM: 300 de locuri de muncă în domeniul agricol în Portugalia

AJOFM: 300 de locuri de muncă în domeniul agricol în Portugalia

4.769
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Portugalia oferă, prin intermediul reţelei EURES, 300 de locuri de muncă – recoltare de zmeură –  respectiv 280 posturi de culegători de zmeură și 20 șefi de echipă. Selecția va avea loc în perioada 25-26.01.2017, în municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița. Persoanele cu domiciliul în județul Dolj care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Dolj.

 

Durată contract: aproximativ 3 luni (pentru culegători zmeura) și aproximativ 3-6 luni (pentru șefi de echipă), cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare: sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2017.

 

Cerințe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură / experiență recoltarea zmeurei sau în munca în sere.

 

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 1 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigură călătoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârșitul campaniei.

 

Salariu: Salariul de bază pentru culegători zmeura (săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare): 618,33 euro/brut/lună; salariul pentru culegători zmeura cu ore suplimentare (48 de ore săptămâna de lucru, 6 zile lucrătoare): 718,33 euro/brut/lună. Salariul pentru șefi de echipă: minim 691.71 euro/brut/lună – maxim 1227 euro/brut/lună.

 

Limba straină: Avantaj limba engleză/ spaniolă – cunostințe de bază (dar nu este obligatoriu).

 

Persoanele cu domiciliul în județul Dolj care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, tel: 0251 306 100, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinatate. Înscrierea în baza de date pentru muncă în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente:

– Copie CI/BI;

– CV EUROPASS în limba română.

        Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20.01.2017.

3 COMENTARII

 1. #1
  Newcomer
  Data de inscriere
   29-12-2016
  Mesaje
  38

  Iti blestemi zilele sa te duci sa muncesti ca sclavul pe 25-30 de euro pe zi prin maracini 10-12 ore sa aduni mure sau alte cacaturi. Asta chiar este o bataie de joc, si munca de super sclav. Stati bai fratilor si nu va duceti sa fiti sclavul alora. Sa isi adune ei rahaturile alea, nu prostii de romani. Aia nu sunt bani, sa stea cu ele acolo sa li se usuce, sa li se strice daca nu si le aduda. Dar cum poporul roman este in marea lui parte retard, se duce si pe 600 de euro sa sclavuiasca, vorba aia nu-i da ai ia. Doamne cand aut vorba asta imi vine sa ma inpisc sa nu mai aud cretini. Si se mai si mira ca idiotii ca sunt prost platiti. Adica se duc acolo pe un dublu pe economie de Romania la munca de ocnas. Vai de mama voastra de idioti, deasta suntem unde suntem ca va multumiti cu 3 lei si o burta de bancare de tot rahatul. Auzi la ei, platesti chirie 1 euro pe zi, adica 30 pe luna. Pai sa te tina intr-un grajd pe paie e bine 30 de euro, ami rau ca pe un animal. NU MAI DATI CURS LA ASTFEL DE OFERTE IDIOATE FRATIOLOR !!!!

  Prostia este etea si invincibila
 2. #2
  Member
  Data de inscriere
   10-08-2015
  Mesaje
  102

  Tu nu te incadrezi , ai cazier si nu stii o limba straina ( tiganeasca nu se pune ) .

 3. #3
  Newcomer
  Data de inscriere
   29-12-2016
  Mesaje
  39
  Citat Mesaj initiat de Mihai Viteazu
  Tu nu te incadrezi , ai cazier si nu stii o limba straina ( tiganeasca nu se pune ) .

  Frustratii si lingaii ai partidelor nu sunt luati in zeama, castiga ceva banuti pentru gaoazele linse. In rest NO COMENT !!!! pieie rosie ce esti. Mars la lins, ca asta sti sa faci cel mai bine. PROSTANACULE care esti platit sau spalat pe creier de mafia rosie. Imi place ca te ataci, si sa-ti mananci ficatii pana oi crapa in tine. Iti mai repet, sa mai ai secunde de trait lingaule, pentru cate partide am postat eu pro, sau cati bani am luat, adica ZERO !!!

  Prostia este etea si invincibila

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.