AJOFM Dolj așteaptă ofertele angajatorilor pentru Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

AJOFM Dolj așteaptă ofertele angajatorilor pentru Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

3.605
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dolj organizează, în data de 20 octombrie 2016, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. Acţiunea se va desfăşura începând cu ora 09.00 la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova.

 

Solicitanţii de locuri de muncă interesaţi să cunoască mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pot, astfel, să aleagă un loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale sau, în ultimă instanţă, să se (re)orienteze profesional către ocupaţii/meserii cu mai mari posibilităţi de angajare pe termen mediu şi lung.

 

Angajatorii participanţi la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi vor avea prilejul să îsi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

 

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul Agenţiei Locale Craiova, str. Eugeniu Carada , nr. 13A sau le pot transmite atât pe adresa de email a instituţiei: ajofm@dj.anofm.ro , cât si pe fax (0351/401.557).

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.