AJOFM Dolj: Locuri de muncă, la cules de căpșune, în Spania

AJOFM Dolj: Locuri de muncă, la cules de căpșune, în Spania

5,138
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dolj, prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 800 locuri de muncă sezoniere (400 de femei și 200 de cupluri) în agricultură, la cules de căpşune, campania 2018 – firma Surexport Compania Agraria SL, în Spania.

Oferta se adresează persoanelor apte pentru munca la câmp,cu vârsta cuprinsă între 18 – 50 ani, nefiind necesară experienţă anterioară în agricultură. Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2018.

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul începe la primele ore ale dimineții.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra sumei de 1,6 euro pe zi pentru cheltuieli.

Pentru detalii și înscriere persoanele interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Dolj din Craiova,strada Eugeniu Carada nr.13A, telefon: 0251/306.100. Inscrierea se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:
– copie carte de identitate/buletin;
– adeverinta medicala (apt pentru muncă);
– CV in limba romana.

Data și locul de defășurare a Bursei vor fi precizate ulterior!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.