Ateliere creative pentru copii, la Muzeul Olteniei

Ateliere creative pentru copii, la Muzeul Olteniei

4,908
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Secția de Istorie-Arheologie, din cadrul Muzeului Olteniei, va organiza săptămânal, ateliere creative pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani. Înscrierile vor avea loc în perioada 15 -30 iunie, în limita locurilor disponibile, oe grupe pe vârste apropiate, a câte 20 de copii. astfel:

          „Micul arheolog, în fiecare zi de marți, începând cu ora 09.30. Atelierul este coordonat metodologic de către Popescu Valentina și Popescu Irina, muzeografi în cadrul Secției de Istorie-Arheologie;

–          „Mânuțe pricepute” (modelaj lut și pictură ceramică),  în fiecare zi de joi, începând cu ora 09.30. Atelierul este coordonat metodologic de către Popescu Valentina și Popescu Irina, muzeografi în cadrul Secției de Istorie-Arheologie;

–          „Atelier creație bijuterii” , în fiecare zi de vineri, începând cu ora 09.30. Atelierul este coordonat metodologic de către  Adina Gherban, muzeograf în cadrul Secției de Istorie-Arheologie.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0251.417756 și la sediul Secției de Istorie-Arheologie (str. Madona Dudu nr. 14), între orele 09-16.00.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.