Bursa locurilor de muncă pentru persoanele din penitenciarele din Craiova

Bursa locurilor de muncă pentru persoanele din penitenciarele din Craiova

867
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)
55 de persoane private de libertate -, care sunt propozabile pentru liberarea condiţionată din Penitenciarul Craiova, Centrul de Detenţie Craiova şi Penitenciarul Pelendava -, precum şi firme din Craiova care activează în domeniul construcţiilor,  în calitate de potenţiali angajatori vor participala Bursa locurilor de muncă pentru persoanele custodiate de penitenciarele din Craiova, organizată joi, 18 septembrie 2014, începând cu ora 1100.
Evenimentul se va desfășura în colaborare cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj şi Camera de Comerţ şi Industrie Dolj  Prin intermediul acestei acţiuni se doreşte sensibilizarea comunităţii locale, dar, mai cu seamă, a potenţialilor angajatori cu scopul de a manifesta deschidere faţă de persoanele care au executat pedepse privative de libertate şi de a le oferi acestora şanse egale la angajare.
Persoanele aflate în detenţie îşi pot exersa cunoştinţele şi deprinderile de comportament formate în cadrul programelor de educaţie şi asistenţă psihosocială la care au participat în perioada executării pedepselor privative de libertate.
    Subliniem faptul că pregătirea pentru liberare se face prin promovarea şi consolidarea competenţelor personale şi profesionale ale persoanelor private de libertate şi interacţiunea cu reţele sociale şi de afaceri.
    În acest context implicarea societăţii civile şi în special a firmelor capătă o importanţă crucială în procesul de resocializare a persoanelor private de libertate, datorită faptului că obţinerea unui loc de muncă va fi un pas important în vederea reintegrării sociale.
Foto: arhivă


1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3107

    hm.afara nu au dorit sa munceasca?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.