AJOFM Dolj selectează studenți care vor să lucreze ȋn Germania

AJOFM Dolj selectează studenți care vor să lucreze ȋn Germania

948
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Studenții și masteranzii care doresc să muncească în Germania pe perioada vacanței de vară (minimum două luni) se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Dolj în vederea participării la selecție. Pentru anul 2016, Agenția Federală de Muncă din Germania dispune de 100 de locuri destinate studenților români.

 

La selecție pot participa studenții și masteranzii care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană. Selecția are loc anual, ȋn baza ȋnțelegerii ȋncheiate ȋntre Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei și Agenția Federală de Muncă din Germania, privind medierea studenţilor români în vederea angajării pe perioada vacanţei de vară în Republica Federală Germania.

 

Studenții și masteranzii care au domiciliul ȋn județul Dolj  sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din acest județ, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj, Strada ”Eugeniu Carada”, Nr. 13A, pentru a-și ȋnregistra dosarele. Ȋnregistrarea se va realiza ȋn perioada 03.12.2015 – 15.01.2016, ȋn intervalul luni – joi, orele 09.00 – 15.30 și vineri orele 09.00 – 12.30.

 

Informații suplimentare legate de condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării studenților, precum și instrucțiunile de completare a acestora, puteți afla la numărul de telefon 0251 / 306.100  sau accesând site-ul A.J.O.F.M, www.dolj.anofm.ro

 

Fotografie simbol

7 COMENTARII

 1. #1

  Măcar cateva mii sa fie nu ? sau doar 10,20 locuri ?)

 2. #2
 3. #3

  Important e la ce ?? Eu zic ca nu contează munca , munca sa fie

 4. #4
  @#I
  Addicted!
  Data de inscriere
   05-11-2014
  Mesaje
  1574

  La spălat refugiați la cur.

 5. #5

  Creatile fratilor locuri de munca acasa, si noi avem nevoie de plus valoare !

 6. #6
  Maniac
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  3403
  Citat Mesaj initiat de @#I
  La spălat refugiați la cur.

  )))

 7. #7
  @#I
  Addicted!
  Data de inscriere
   05-11-2014
  Mesaje
  1576
  Citat Mesaj initiat de reliviu
  Citat Mesaj initiat de @#I
  La spălat refugiați la cur.

  )))

  Păi cam așa va fi, pt că vor munci pt ăia. Germania trebuie să ”integreze” musulmanii, să le crească puradeii, să le dea casă, masă, ajutoare sociale, spital – toate gratis. Europenii trebuie să muncească din greu acum pt toți ăia. Desigur, pe câțiva euro, ca să aibă și românii de niște pâine și țoale. Nu poți să muncești în pielea goală, îm chiloți (e prea frig în Germania, nu că nu s-ar vrea).
  Cred că ajutoarele / musulman sunt mai mari de câteva ori ca ”salariul” dat studenților români.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.