Craiova: Dansul ocupă strada! Weekend-ul acesta, pe Tehnicii, colț cu Calea București

Craiova: Dansul ocupă strada! Weekend-ul acesta, pe Tehnicii, colț cu Calea București

1.113
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Sâmbătă şi duminică sunteţi aşteptaţi, din nou, în stradă, pentru a vă bucura privind, învăţând şi dansând alături de profesionişti şi amatori în cadrul proiectului denumit sugestiv ”Dansul ocupă strada”, aparținând Asociației Craiova Capitală Culturală Europeană. Până acum s-a dansat, cu succes, în Craioviţa Nouă, Brazda lui Novac, Rovine și Sărari . În acest week-end ritmurile se mută în Lăpuş, pe Strada Tehnicii, la intersecţia cu Calea Bucureşti și duminică, 6 iulie 2014, în 1 Mai (Microcentrul Cultural 9), pe Strada Doctor Nicolae C. Paulescu, la intersecţia cu Strada Doctor Ionescu Siseşti. Organizatorii pregătesc ritmuri de salsa, bachata, kizomba, sincroane, rueda, cha cha și merengue.

dansul ocupa strada

Proiectul „Dansul ocupă strada” se va desfăşura până la 14 septembrie 2014, la final de săptămână craiovenilor pregătindu-li-se seri de dans în aer liber chiar în cartierul lor.

Prima întâlnire a fost pe ritmuri latino, pe 14 iunie, în cartierele Craioviţa Nouă și Brazda lui Novac

Pe parcursul verii, iubitorii dansului vor avea parte de două weekend-uri cu lecţii gratuite ale unor instructori specializaţi în salsa, kizomba şi bachata.

Proiectul se înscrie în programul asociaţiei de a promova candidatura oraşului la titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021 şi de a dezvolta activităţi culturale în toate microcentrele, oferind alternative de petrecere a timpului liber în mod agreabil şi educativ.

”Vă învităm să ne reîntoarcem la bucuriile primare şi să construim cu toţii ceea ce anul viitor ar putea deveni un festival internaţional de dansuri latino. Sunteţi chemaţi pe ringul din faţa blocului! Să dansăm împreună”, anunță organizatorii.

 

Foto: Facebook/Dansul ocupa strada

1 COMENTARIU

 1. #1
  A%%
  Addicted!
  Data de inscriere
   07-03-2013
  Mesaje
  1585

  Bucuriile primare!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.