Craiova: „Fii voluntar! Reușește!”, contează în CV-ul tău

Craiova: „Fii voluntar! Reușește!”, contează în CV-ul tău

1.584
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

„Fii voluntar!Reușește!” este un eveniment ce se desfășoară vineri, 16 mai, cu ocazia „Săptămânii Naționale a Voluntariatului”, la Casa de Cultură Traian Demetrescu, la ora 13:00 și se va derula sub forma unei dezbateri cu scop informativ. Invitații vor fi voluntari de la diferite ONG-uri, persoane care s-au implicat în voluntariat și apoi au deschis o afacere sau excelează într-un anumit domeniu.

Evenimentul aduce la un loc oameni excepționali printre care se numără: Daniel Botea blogger de succes, Cătălin Zamfir antreprenor, Cora Gabriel Sanda preșendintă la Pro Civica Oltenia și Dana Dobre, trainer AIESEC Craiova. Aceștia le vor vorbi persoanelor dornice de a afla avantajele pe care voluntariatul le oferă, despre experiențele deosebite dobândite și cât de mult contează aceste acțiuni în construirea unui CV eficient.

„Săptămâna Națională a Voluntariatului oferă o șansă extraordinară de a ne face auziți ca voluntari și de a pune bazele unor colaborări, unor prietenii și cel mai important de a atrage cetățenii către frumoasa lume a voluntariatului. Aceste activități au la bază dezvoltarea competențelor de comunicare, de relaționare, dar mai ales dezvoltarea personală și profesională. Voluntariatul este un drum spre reușită a celor dornici să se implice, un drum spre cunoaștere prin dobândirea succesului”, a declarat Alexandru Cîță, prim-vicepreședinte ASFFC.

Săptămâna Națională a Voluntariatului este un eveniment care a ajuns la cea de-a treisprezecea ediție și își propune să mobilizeze cât mai multe organizații prin implementarea de proiecte.

Asociația Studenților din Facultatea de Fizică din Craiova în parteneriat cu Universitatea din Craiova și Casa de Cultură Traian Demetrescu va organiza această activitate din dorința de a promova importanța manifestărilor nonformale în rândul tinerilor participanți.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.