Craiova: Meditații gratuite pentru elevii de etnie romă

Craiova: Meditații gratuite pentru elevii de etnie romă

3,609
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Centrul Regional al Partidei Romilor Sucursala Dolj va organiza meditații gratuite, pentru a sprijini elevii de etnie romă și nu numai, în vederea susținerii examenelor naționale de admitere la liceu, respectiv Bacalaureat. Potrivit conducerii partidei, numai prin educație copiii din etnia pe care o reprezintă își pot construi un viitor.

În funcție de numărul solicitărilor va fi stabilită și ponderea cursurilor pentru fiecare materie. Orele vor avea loc sub îndrumarea unor profesori calificați. ”Considerăm că este o modalitate de a duce la îndeplinire dezideratul nostru, de integrare socială prin educație”, argumentează Romeo Tiberiade, președintele Partidei Romilor ”Pro Europa” – Sucursala Dolj, inițiatorul demersului.

Detalii despre această acțiune se pot obține la nr. de tel 0251/530.224 sau la Centrul Multifuctional Craiova, Str. Targului nr.26.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.