Craiova: Selecție pentru contracte de muncă în Portugalia, în agricultură

Craiova: Selecție pentru contracte de muncă în Portugalia, în agricultură

4,676
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4.00)

AJOFM Dolj anunță 30 locuri de muncă disponibile în domeniul agricol (recoltare zmeura, mure și afine) în Portugalia, prin intermediul Reţelei EURES. Selecția candidaților se va desfășura în Craiova, la sediul AJOFM Dolj, str. Eugeniu Carada, nr.13A, în data de 20.02.2018, începand cu ora 9.00.

Durată contract: 8 luni (martie-octombrie). Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu 2 zile libere/săptămână.

Cerințe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură, cu experiență în recoltarea zmeurei sau în munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 2,75 euro/zi. Transportul România-Portugalia este asigurat de angajator. Compania plătește lunar lucrătorilor o alocație de hrană, un bonus de productivitate (275 euro) iar la sfârșitul contractului lucrătorii vor primi 200 euro.

Salariu: 776,11-1216,51 euro brut/lună, în funcție de orele lucrate.

Limba străină: Constituie avantaj cunoașterea limbii engleze/portugheze/spaniole,dar nu reprezintă o cerință obligatorie.

Persoanele cu domiciliul în județul Dolj, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, telefon 0251 306 100-int.122, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinatate. Inscrierea se realizează pe baza următoarelor documente:

– Copie CI/BI;

– Adeverință medicală (apt pentru muncă în strainatate);

– CV EUROPASS în limba română.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 19.02.2018.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Newcomer
  Data de inscriere
   13-04-2016
  Mesaje
  19

  ………………………Compania plătește lunar lucrătorilor o alocație de hrană, un bonus de productivitate (275 euro)…………….daca se atinge productia daca nu ioc………. doar suntem caliti de patroni romani care se bucura de cati va banuti trasi pe sfoara de la fraieri ,am BMW dar ii f*t in c*r pe angajati .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.