Craiova: Selecție pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania

Craiova: Selecție pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania

827
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Dolj anunță organizarea selecţiei pentru studenții și masteranzii care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni). Pentru anul 2016, Agenția Federală de Muncă din Germania dispune de 100 de locuri destinate studenților români. 

 

Perioada de înregistrare a dosarelor a fost prelungită până pe data de 04.02.2016.

 

La selecţie pot participa studenții și masteranzii cu vârsta între 18-35 ani care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Selecția are loc anual, ȋn baza ȋnțelegerii ȋncheiate ȋntre Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei și Agenția Federală de Muncă din Germania, privind medierea studenţilor români în vederea angajării pe perioada vacanţei de vară în Republica Federală Germania.

Studenții și masteranzii care au domiciliul ȋn județul Dolj  sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din acest județ, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj , strada Eugeniu Carada, Nr. 13A, pentru a – și ȋnregistra dosarele.

Informații suplimentare legate de condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării studenților, precum și instrucțiunile de completare a acestora, po fi obţinute la numărul de telefon 0251 / 306.100  sau accesând site-ul A.J.O.F.M, www.dolj.anofm.ro.

 

Foto: arhivă

3 COMENTARII

 1. #1
  Maniac
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  3581

  Ce fel de activitate lucrativa ?

 2. #2
  @#I
  Addicted!
  Data de inscriere
   05-11-2014
  Mesaje
  1664
  Citat Mesaj initiat de reliviu
  Ce fel de activitate lucrativa ?

  Fuhrer la fermă.
  http://i.imgur.com/oZSU9ok.gif
  http://1.bp.blogspot.com/-wdM6h6VPVno/UdZU9AdZdNI/AAAAAAAARCM/4r8qSkNPYHQ/s480/hg23.gif

 3. #3
  De-al casei
  Data de inscriere
   24-05-2008
  Locatie
   now ... here
  Mesaje
  414

  In limba germana nu exista litera Î … in romana exista.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.