Craiova: Teatrul ”Colibri” redeschide atelierele de creație

Craiova: Teatrul ”Colibri” redeschide atelierele de creație

893
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Teatrul pentru Copii și Tineret “Colibri” redeschide sezonul atelierelor de creație cu noi producțiiDincolo de poveste, Unde cu povești, Gazetarul de teatru și Bebeti – magazinul de teatru, alături de cele deja consacrate, precum Primul pas pe scenă, Jocul de-a joaca, Puppets occupy screen și Fabrica de povești.  

Jocul de-a joaca

Înscrieri se fac în perioada 22 septembrie – 3 octombrie 2014, între orele 10:00 – 16:00, prin telefon, la numărul: 0251/416.323 sau prin e-mail-ul: colibricolibri2012@yahoo.ro. Atelierele se vor derula în intervalul 6 octombrie – 15 decembrie, costul unui atelier fiind 100 lei. Plata se va face până la data începerii cursurilor, la sediul Teatrului Colibri, str. Calea București 56.

ZIUA ȘI ATELIERUL

Luni, ora 17:00 – DINCOLO DE POVESTE (coord. Rodica Prisăcaru), atelier destinat copiilor cu vârste curprinse între 4 și 7 ani, în care vor descoperi tehnici de animație, vor desena personajul preferat și îl vor anima ca în teatru. Număr participanți: 15

Teatrul Colibri la Montana 2

Marți, ora 17:00 – FABRICA DE POVEȘTI (coord. Adriana Teodorescu), pentru copiii de minim 3 ani, care vor audia povești de ei încă neștiute și le vor da formă și culoare pe hârtie. Atelierul este realizat în parteneriat cu Teatrul “Ariel” din Tg. Mureș și Radio Tg. Mureș.

Număr participanți: 15

Miercuri, ora 17:00 – PRIMUL PAS PE SCENĂ (coord. Alis Ianoș), pentru categoria de vârstă 5 – 12 ani, atelier în cadrul căruia copiii descoperă variate tehnici teatrale și își pun în valoare abilitățile artistice.

Număr participanți: 12

Miercuri, ora 19:00 – UNDE CU POVEȘTI (coord. Alis Ianoș), pentru categoria de vârstă 6 – 10 ani. Aici e vremea teatrului radiofonic, unde o poveste românească interpretată de copii este imprimată pe suport audio și, în parteneriat cu Radio România Oltenia Craiova, se va face auzită în întreaga regiune. Primul pas pe scena

Număr participanți: 10

Joi, ora 17:00 – JOCUL DE-A JOACA (coord. Oana Stancu), pentru categoria de vârstă 6 – 14 ani, atelier de deprindere a artei mânuirii păpușilor bi-ba-bo (păpuși pe mână), de împrietenire cu acestea în adevărate scenete de teatru.

Număr participanți: 12

Vineri, ora 17:00 – BEBETI – MAGAZINUL DE TEATRU (coord. Laura Pumnea), pentru copii de la 3 ani, atelier susținut cu sprijinul Bebeti – primul magazin de jucării din lemn pentru copii din Craiova. Este o aventură în care copiii dau roluri de teatru jucăriilor dragi. Teatrul Colibri la Montana

Număr participanți: 15

Sâmbătă, ora 17:00 – GAZETARUL DE TEATRU (coord. Laura Pumnea), vârsta minimă 10 ani, este cu ochii pe tot ce mișcă în teatru. Vede spectacole și scrie cronici, ia interviuri, realizează articole despre și cu actori, regizori, scenografi, oamenii din spatele scenei. Totul pentru Gazeta de teatru.

Număr participanți: 10

Duminică, ora 11:00 – PUPPETS OCCUPY SCREEN / PĂPUȘILE OCUPĂ ECRANUL (coord. Iulia Enculescu), vârsta minimă 12 ani. Copiii află ce înseamnă stop motion sau cum putem face să pară că obiectele din jurul nostru se deplasează singure cu ajutorul tehnicii animației digitale.

Număr participanți: 10

Atelierele se vor finaliza cu o serbare – spectacol pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret “Colibri”.

 

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.