Crucea Roșie Dolj inaugurează Centrul comunitar de zi pentru copii și tineri

Crucea Roșie Dolj inaugurează Centrul comunitar de zi pentru copii și tineri

2.492
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

500 de copii și tineri din comunităţi dezavantajate, cu vârste cuprinse între 6-19 ani, din Craiova, și familiile acestora, vor fi incluși în activități care au ca scop prevenirea abandonului școlar, dobândirea de noi abilități de viață, precum și îmbunătățirea competențelor personale și sociale. Zilnic, 50 dintre acestia, elevi in clasele I-IV vor beneficia de o masă caldă și de ajutor la teme. Toate aceste activități vor fi susținute de voluntari ai filialei de Cruce Roșie Dolj – elevi, studenți și cadre didactice. 

 

Proiectul “Incluziunea socială a copiilor și tinerilor din România cu sprijinul și implicarea comunității – Centre comunitare de zi pentru copii și tineri din comunități dezavantajate în 3 zone din România” se derulează pe parcursul a trei ani (2014 – 2017), este implementat de Societatea Națională de Cruce Roșie din România și finanțat de Fundația Velux prin Crucea Roșie Daneză.

 

Deschiderea oficială a Centrului comunitar de zi pentru copii și tineri va avea loc miercuri, 3 februarie, începând cu ora 10:00 la sediul din Craiova, str. Dragalina, nr. 17.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.