Demonstrații de arte marțiale, în Parcul ”Romanescu”

Demonstrații de arte marțiale, în Parcul ”Romanescu”

2,451
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Elevi ai Clubului de Karate Kyokushinkai ”Adrian Brătescu” vor face demonstrații de arte marțiale vineri, 8 septembrie 2017, dupa ora 17.00, în Parcul Nicolae Romanescu (intrarea din zona bicicletelor). Practicanții vor susține o serie de antrenamente la care sunt invitați să participe toți copiii.
Participanții la demonstrații vor primi cadou un voucher gratuit, pentru o lună, la antrenamentele de karate kyokushinkai care se desfășoară la Sala Voința, din centrul Băniei.
Antrenamentele regulate de karate kyokushinkai oferă copiilor și tinerilor pobilitatea unei dezvoltări armonioase, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Respect, stimă, curaj, onestitate – sunt doar câteva dintre atributele pe care practicanții acestui sport le însușesc după fiecare antrenament, oferindu-le un atu important în viață.

1 COMENTARIU

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   08-09-2017
  Mesaje
  9

  Satanism Spritual, vrăji/magie/vrăjitorie, adevărul despre Noua Ordine Mondială evreiască, controlul minții-psihotronică, influențarea comportamentului, adevărul despre minciunile creștisnimului, islamului și altele.

  Intră pe siteurile:

  https://www.seruah.com
  http://bucurialuisatan.com
  http://crestinismulexpus.blogspot.com

  Studiază, împuternicește-te și fii liber!

  Tu nu ești o vită. Tu poți orice.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.