Dolj: 10.000 de puieți de cer au fost plantați de voluntari, la...

Dolj: 10.000 de puieți de cer au fost plantați de voluntari, la Grecești

7,805
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

558 voluntari au participat sâmbătă, 25 noiembrie, la acțiunea de plantare din cadrul proiectului ”Plantăm fapte bune în România”, a Asociației EcoAssist, de la Grecești, unde au sădit 10.000 de puieți de cer, pe 2 hectare de teren. Voluntarii vor primi în urma activității de plantare sau de organizare o diplomă Green Endorsement, recunoscută în CV de peste 30 de companii de renume. 

Aproape 4.100 de voluntari au împădurit, în luna noiembrie, 26 de hectare, în 10 judeţe din țară, printre care și Dolj. Numărul total de puieţi plantaţi este de 83,185.

O parte dintre primăriile localităților cu puieți rămaşi neplantați și-au asumat finalizarea plantării acestora săptămâna următoare, iar cu o altă parte urmează să se clarifice finalizarea prin discuția organizatorilor cu reprezentanții instituțiilor locale.

Pe pagina de Facebook a iniţiativei https://www.facebook.com/PlantamFapteBuneInRomania/ sunt disponibile imagini și alte materiale din timpul acțiunii de împădurire.

Partenerii naționali în 2017 au fost companiile: Dedeman, JYSK, Daikin România, Tibbett Logistics, FAN Courier și Coca Cola HBC. Au sprijinit financiar inițiativa: Aurora Shopping Mall, Barlinek, CA IMMO, DB Schenker, Kaufland și NEPI.

Au participat cu voluntari: AAylex, Adobe, Ameropa, Brexton, Brenntag, Cargill, Cetelem, DB Global Technology, DHL, DP World, Franke, Holcim, Immochan, KPMG, LIDL, Luxoft, Mega Image, Orange, Rewe, Rig Service, Saint-Gobain, Starbucks, Stericycle, Spam Experts și WIPRO.

Au susținut cu produse și servicii Athenee Palace Hilton, Just be, Renania și Stihl.

Acţiunile din luna noiembrie au fost realizate cu susținerea Jandarmeriei Române şi a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

 Foto: plantamfaptebune.ro

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.