Dolj: Selecție pentru studenții care vor să lucreze ȋn Germania

Dolj: Selecție pentru studenții care vor să lucreze ȋn Germania

6.349
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Dolj organizează selecție pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei, în perioada vacanței de vară (minimum 2 luni). Pot participa studenții cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Conform datelor AJOFM Dolj, pentru anul 2018, sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Dolj se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, str. Eugeniu Carada, nr. 13A, în vederea înregistrării dosarelor.

Ȋnregistrarea se va desfășura până pe data de 09.02.2018, ȋn intervalul luni – joi, orele 09.30 – 15.30 și vineri, orele 09.30 – 12.30.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora se găsesc pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, www.dolj.anofm.ro.

Fotografie simbol, sursa: epochtimes-romania.com



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.