JCI invită craiovenii la ”11 even Experiences Craiova”

JCI invită craiovenii la ”11 even Experiences Craiova”

8.532
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

Pentru a treia oara la Craiova, conferințele 11even Experiences atrag comunitatea la un eveniment cu povești motivaționale și inspiraționale. 11 speakeri, 11 povesti de viata, 11 modele pentru comunitate. Asociatia Junior Chamber International Craiova va invita sa luati parte la conferinta 11 even Experiences Craiova, care va avea loc joi, 9 iunie 2015, incepand cu ora 17.00, la sediul Facultatii de Drept in Aula Magna.  

 

Editia din Craiova va reuni persoane care vor impartasi exemple si povesti extraordinare ale unor oameni din comunitate, avand ca si tema principala: Momente care schimba vieti.

Aura Claudia Stan – Director de Recrutare si Selectie Teach for Romania

Tamas Gheorghe – Comandor Inginer (r), pilot de incercare

Lauretiu Tudor –  Actor și regizor independent

Tania Levcenco – Antreprenor AltoMedia

Mihai Oreviceanu – Antreprenor Nekk SRL

Andrei Ilie – Project Manager Scoala de Valori

Valentina Nicoleta Mihai  – Profesor CNE ”Gheorghe Chitu”

Madalin Frunza – Manager Centrul Medical Sanatatea

Mihaela Tinca Udristioiu – Asist.dr. Facultatea de Stiinte – Universitatea din Craiova

Radu Dascalul – Content creator ZIG ZAG prin Romania

Eduard Alexandrescu – Trainer, manager si antreprenor

Participarea la evenimentul 11even Experiences  este gratuita. Inscrierile se fac  online de pe site-ul www.elevenevents.ro . Informații suplimentare, poze și înregistrări video ale ediţiilor precedente regăsiți și pe paginile de Facebook 11even events: https://www.facebook.com/11evenEvents, JCI Craiova https://www.facebook.com/jcicraiova si evenimentul de pe facebook https://www.facebook.com/events/208942049454002/.

Evenimentele 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiente de viata, oameni, modele, informatii si idei. In cadrul evenimentelor 11even aducem in acelasi spatiu persoane care au trecut prin experiente deosebite care merita impartasite cu oameni aflati in cautare de exemple practice si relevante pentru dezvoltarea lor personala si profesionala.
Pornind de la premisa ca emotiile conduc la actiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea si sufletul participantilor,pentru a inspira si pentru a genera decizii pozitive legate de viata si cariera.
JCI Craiova este una din cele 5000 de organizaţii locale care face parte din reţeaua globală JUNIOR CHAMBER INTERNATIONAL cu peste 200.000 de membri, în peste 125 de ţări. Prin tot ceea ce întreprind, membrii JCI Craiova vor să transpună în practică sloganul JCI : Fii mai bun! (Be Better!). Căutăm soluţii eficace la problemele curente ale comunităţii în care activăm de peste un an. Credem nu numai într-o lume mai bună, ci suntem convinsi că stă în puterea noastră să iniţiem schimbări acolo unde acestea se impun. Scopul nostru este să fim prima reţea globală de tineri cetăţeni activi şi misiunea noastră este să oferim tinerilor oportunitatea de a crea schimbări pozitive. Membrii JCI Craiova îşi demonstreaza principiile prin tot ceea ce fac. Ei consideră că lucrul în folosul comunităţii este cea mai nobilă forma de a munci.
Edititia de anul acesta are ca sustinatori Facultatea de Drept – Universitatea din Craiova, AIESEC Craiova, Uniunea Studentilor din Romania, UN Youth Craiova, ASFEAA, Muzeul Olteniei, Trupa ON the SPOT, Cornul Abundentei, TAS Prod, ASERS publishing, Craiova Forum, Gazeta de Sud, Jurnalul Olteniei, Cuvantul Libertatii, Radio Oltenia Craiova, Alto Media, HightLight Events, Alege TV, TeleU, Tvr Craiova si LupaMea.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     24-10-2007
    Locatie
     Brazda City
    Mesaje
    296

    big UP

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.