Portughezii caută culegători de zmeură

Portughezii caută culegători de zmeură

3,432
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

EURES Romania oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (campania 2018) pentru munca sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei, anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Dolj.

Durata contractului este de aproximativ 3 luni, timpul de lucru este de 40 de ore/saptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare este sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.

Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp. Constituie avantaj experiența în agricultură / experiența în recoltarea zmeurei / experiența în munca în sere.

Cazarea va fi asigurată de angajator contra sumei de 2 euro/zi. De asemenea, angajatorul asigură transportul către Portugalia, costul acestuia urmând să fie dedus din primele salarii. Salariul de bază variază între 603 şi 1053 euro brut/lună (saptamana de lucru 40 ora, 5 zile lucratoare, 2 zile libere prin rotație).

Constituie avantaj cunoașterea limbii engleze/portugheze/spaniole,dar nu reprezintă o cerință obligatorie.

Persoanele cu domiciliul în judetul Dolj, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în strainatate. Înscrierea în baza de date pentru muncă în străinatate se realizează pe baza următoarelor documente:

– Copie CI/BI;

– Adeverință medicală (apt pentru muncă);

– CV EUROPASS în limba română.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 31.12.2017.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   01-01-2015
  Mesaje
  233

  Pai atunci puneti si voi o imagine cu zmeura.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.