Strângere de fonduri pentru copiii Căminului “Vis de copil”

Strângere de fonduri pentru copiii Căminului “Vis de copil”

812
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Designerul Florin Burescu împreună cu restaurantul Eos by Lino organizează mâine, 04 decembrie 2014, de la ora 20:00, o strângere de fonduri pentru copiii cu dizabilităţi de la Căminul „Vis de copil”, din Craiova.

Evenimentul se va desfăşura sub sloganul  „Ajutaţi-ne să ajutăm”, slogan ce a fost conceput în urma vizitei realizate de Florin Burescu şi Mayla Bucci, managerul restaurantului Eos by Lino, la Căminul „Vis de copil” unde au fost descoperite mari nevoi ale acestor copii cu care soarta nu a fost atât de generoasă.

Muzicanţi de calitate vor întreţine atmosfera evenimentului, oameni care s-au alăturat campaniei cu sufletul deschis:  Florin Baltăreţu şi Dana Elena (Trupa Feedback),  Magazinul de Muzică ( Adi Bladi , Ion Ilicevici , Alin Nicu , Ionuţ Sorin M, Radu Taca),  Diana, Dodo & Michel, Paul Negoiţă şi Cristi Rus.

În seara evenimentului, vor avea loc şi două prezentări de modă organizate de Florin Burescu Atelier, care va prezenta colecţia dedicată sărbătorilor de iarnă, şi Laura Smarandache ce va încânta privirile publicului cu piese vestimentare extravagante.

Participanţii la eveniment se vor putea delecta cu preparate de top pregătite de Sorana Buştea, Ovidiu Drugan, Lino Bucci şi Mayla Bucci.

 

Intrarea va fi de 15 lei/persoană.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.