Termocentrala Ișalnița a fost oprită. Salariații – în șomaj tehnic

Termocentrala Ișalnița a fost oprită. Salariații – în șomaj tehnic

6.262
38
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Peste jumătate din salariații Sucursalei Electrocentrale Işalniţa vor intra în șomaj tehnic, după ce Complexul Energetic Oltenia (CE) a luat decizia de a-i opri activitatea până la sfârşitul lunii iunie a acestui an. Motivul este acela că în Sistemul Energetic Naţional nu este nevoie de energia produsă la termocentrala din Bănie, potrivit radiocraiova.ro.

 

Directorul Diviziei Energetice, Ionel Ilie, a explicat că grupurile energetice ale termocentralei vor fi repuse în funcţiune doar dacă va exista cerere de energie. În tot acest timp, mai bine de jumătate din salariaţi vor intra în şomaj tehnic. Vor pleca acasă cu 75% din salariu şi salariaţi de la termocentralele din Gorj, însă pe perioade mai scurte şi în număr mai mic. Termocentrala Işalniţa este deja oprită de circa o săptămână, mai notează radiocraiova.ro.

 

Foto: arhivă



38 COMENTARII

  1. #1

    Votati lia larguta vasilescu!!!!

  2. #2

    Tot Olguta este vinovată? întreb si eu .

  3. #3

    Mai bine opreau CET2 că le-a mâncat zilele locuitorilor din Bariera Vâlcii!

  4. #4

    Daca opriti tot, timpul nu-l opriti ????

  5. #5

    Tara de prosti !!! Inchideti tot si va mirati de ce pleaca lumea sa lucreze in afara tarii …. Cei mai prosti politicieni ai tuturor timpurilor !

  6. #6

    Mai e de inchis Termo II, Electro e pe butuci, Ford sunt oameni in somaj tehnic si pe acolo, Combinatul a fost ras de pe fata pamantului si mutat in Lituania….deci in concluzie Craiova prospera…Sa vedem cum isi mai platesc oamenii taxele si impozitele catre dobitocii care ne conduc. In curand orasul asta va fi ruina…Pacat

  7. #7
    Newcomer
    Data de inscriere
     24-11-2007
    Mesaje
    34

    Asta este ne meritam soarta….oricum tot ce s-a intamplat din 1989 pana in prezent a fost bine pus la punct in asa fel incat sa devenim niste sclavi…..Toti au tras din toate partile pamanturi,resurse naturale ,intreprinderi….Nu cred ca se v-a mai schimba ceva….si nu cred ca lumea ar vrea din nou varsare de sange pentru ca s-a facut odata dar a fost facut fara cap…. PS.:USA

  8. #8

    Oricum polua ingrozitor atmosfera. Un sut in fund, un pas inainte pt plamanii craiovenilor

  9. #9

    Se face vreun supermarket ??? )) tara condusa de nebuni, si o Craiova condusa de o vaca!!!

  10. #10

    Se alege prafu de tara asta

    .sa va uitati cum a disparut tot inoxul de la isalnita….!!

  11. #11

    Strategie a sistemului national energetic, asa vad ei independenta energetica a Romaniei, lasand privatii sa produca energie electrica si beneficiind si de certificatele verzi pe care tot noi le platim. Directorul de la ANRE este actionar la o firma ce produce energie electrica eoliana, nici nu e de mirare.

  12. #12

    Pentru informarea ta, cu o simpla cautare ai fi vazut ca s-au facut investitii semnificative in statiile de desulfurare ale Termocentralei, si este printre putinele de acest fel. Pe de alta parte, nici energia regenerabila nu este prea prietenoasa cu ecosistemul si mediul. Eu zic sa te mai informezi

  13. #13

    Ești o retardata.. Mai întâi informează te despre investițiile anti poluare și apoi exprimă-te

  14. #14

    Şi uite aşa se alege prafu de Craiova!!! Şi mai apare un mall!

  15. #15
  16. #16
    Junior
    Data de inscriere
     29-11-2006
    Locatie
     craiovita
    Mesaje
    95

    nu avem nevoie de energia de la isalnita. cumparam pe un pret mai mare din exterior. stiati ca sistemul energetic din transilvania a fost decuplat de la sistemul energetic romanesc si cuplat la cel al ungariei ?

  17. #17

    Nicusor Vaduva Nu ma cobor la nivelul tau.

  18. #18

    Florin Creţu eu zic sa mai lasati dracu pretextele si ignorantza ca de-asta a ajuns Romania in stadiul asta.

  19. #19
  20. #20
    Oldtimer
    Data de inscriere
     09-12-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    1023

    CET 2 nu se poate inchide pt ca asigura agent termic si ACM. Totusi ma intreb de ce s-au investit atatia bani in instalatiile de desulfurare, pt a reduce poluarea daca acum se inchide .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.