Ziua Internaţională Împotriva Exploatării Sexuale şi Traficului Femeilor şi Copiilor

Ziua Internaţională Împotriva Exploatării Sexuale şi Traficului Femeilor şi Copiilor

3.505
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

În fiecare an, în data de 23 septembrie, este marcată la nivel mondial Ziua Internaţională împotriva Exploatării Sexuale şi Traficului Femeilor şi Copiilor. Este deosebit de important ca populaţia, în special tinerii şi copiii, să conştientizeze existenţa fenomenului şi să se informeze cu privire la riscurile pe care le presupune traficul de persoane.

Pentru a nu cădea în plasa traficanţilor de persoane, tinerii trebuie să se informeze şi să fie atenţi la persoanele necunoscute care promit o viaţa mult mai frumoasă şi căştiguri rapide de bani.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe informaţii despre această problemă accesaţi site-ul oficial al Agenţiei Naţionale împotriva Traficului de Persoane: http://anitp.mai.gov.ro

Dacă aveţi cunoştinţă despre astfel de activităţi infracţionale deosebit de grave sau dacă aţi fost victima acestor infracţiuni, apelaţi cu încredere numerele de telefon O800 800 678apel gratuit din România şi +40 21 313 31 00apelabil şi din străinătate sau la numărul unic de urgenţă 112.

Doar implicându-ne, putem face ca viaţa noastră şi a celor dragi să nu fie pusă în pericol!

2 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  6882

  Ar trebui ca in primul rand gaborii sa nu mai fie mana in mana cu pestii si clanurile mafiote care se ocupa cu plasarea minorelor sau exploatarea sexuala a fetelor. Se intampla peste tot in lume treaba asta. Politie manjita. Institutii manjite. Astfel de gabori impreuna cu mafiotii de 2 lei care se dau mari smecheri in Craiova si in regiune au un loc caldut asigurat in iad. Si ei, si famiile lor. Banii facuti pe astfel de crime umane o sa va tina de cald.. in infern..

 2. #2
  @#I
  Spammer
  Data de inscriere
   05-11-2014
  Mesaje
  2834

  Mâncați banii degeaba! Nu ajutați pe nimeni, paraziților!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.