Handbal: Burcea și-a făcut calculele pentru atingerea obiectivului

Handbal: Burcea și-a făcut calculele pentru atingerea obiectivului

3.443
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,00)

După șapte etape disputate din sezonul actual al Ligii Naționale d handbal feminin SCM Craiova ocupă poziția a cincea, cu 12 puncte, în afara obiectivului trasat la începutul sezonului, locurile 2-4, însă antrenorul Bogdan Burcea e convins că la final echipa sa va fi în careul de ași al competiției interne.

Bogdan Burcea și-a făcut calculele și a concluzionat că SCM – ul trebuie să bată tot acasă, până la finalul campionatului.

Mi-am asumat responsabilitatea să duc această echipă pe locurile 2-4 și așa se va întâmpla la finalul campionatului. Mai sunt 57 de puncte de jucat. După calculele mele, un minus de 23 de puncte te duce pe locurile 3-4 la final. Noi trebuie să luăm maximum de puncte în fieful propriu și în deplasare să încercăm să recuperăm din punctele pierdute în meciurile cu Bistrița, CSM București și Zalău”, a declarat antrenorul echipei craiovene, în cadrul unei conferințe de presă.

Prima șansă pentru victorie este astăzi. Craiova urmează să primească vizita celor de la CSM Roman, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă, într-un meci din runda cu numărul 8 a Ligii Naționale.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4798

    Slabut,pot mai mult.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.