Vuksanovic: „Vom da totul pentru a câștiga cu Dinamo”

Vuksanovic: „Vom da totul pentru a câștiga cu Dinamo”

8.160
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

După meciul slab făcut pe terenul campioanei CSM Oradea și încheiat cu înfrângere, scor 58-73, baschetbaliștii de la SCM U Craiova vor întâlni sâmbătă, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă, formația Dinamo București, în etapa a șaptea din Liga Națională.

Orice confruntare Craiova – Dinamo e privită de fanii din Bănie cu un interes mare, iar Vladimir Vuksanivic, antrenorul craiovenilor, mizează pe o prezență cât mai mare a suporterilor în partida de sâmbătă.

Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Dinamo. După eşecul de la Oradea, unde nu am făcut o partidă prea bună, trebuie să ne luăm revanşa în faţa propriilor suporteri. Ştiu că există o rivalitate cu Dinamo la fotbal, însă în baschet este altceva şi vom trata partida cu maximă atenţie. Aşteptăm fanii să vină în număr cât mai mare şi noi îi asigurăm că vom da totul pe teren pentru a ne impune”, a declarat Vladimir Vuksanovic.

În campionatul trecut, Craiova s-a impus în fața dinamoviștilor, scor 96-76, în partida jucată pe teren propriu. În clasamentul actualei ediții de campionat, Craiova și Dinamo sunt despărțite de un singur punct. Oltenii se află pe 7 cu 7 puncte, în vreme ce bucureștenii sunt pe poziția a zecea.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.