Baschet: Craiova întâlnește Atlassib Sibiu

Baschet: Craiova întâlnește Atlassib Sibiu

655
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

SCM Universitatea Craiova joacă miercuri seară, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Craiova, contra ocupantei poziției secunde în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin, CSU Atlasib Sibiu, într-o restanță din etapa a XX-a a sezonului regulat.

Oaspeții meciului de mâine au obținut 4 victorii în ultimele 5 meciuri de campionat, singura înfrângere în acest interval fiind împotriva celor Universitatea Mobitelco Cluj Napoca. De partea cealaltă, elevii pregătiți de Milan Nisic vin după galopul de sănătate din etapa trecută, 111-57, contra ultimei clasate, Concordia Chiajna.

De la gazde va lipsi tânărul Gavrilă, cel care în meciul din etapa trecută a suferit o entorsă de gradul 2.

Înaintea acestui joc echipa craioveană ocupă poziția a șaptea cu 34 de puncte, la egalitate cu „vecina” Energia Rovinari. Întâlnirea dintre craioveni și sibieni va fi arbitrată de Marius Ciulin, Mircea Șerban și Dragoș Nicolae.

Marius Toma, managerul secției de baschet din cadrul clubului craiovean, a făcut apel la suporteri să vină în număr cât mai mare, să-i poarte pe elevii lui Nisic spre victorie.

„Ne așteaptă un joc important, împotriva ocupantei locului secund în Liga Națională. Sper ca lumea să vină în număr mare la sală. Avem nevoie de suporteri, al șaselea jucător va fi decisiv”, a spus Toma pentru Ghid Sportiv.

VIDEO / Promo meci SCM „U” Crauiva – CSU Atlasib Sibiu

Sursa: ghidsportiv.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.