Baschetabaliştii craioveni îi înfruntă pe medieşeni, luni, în Polivalenta din Bănie

Baschetabaliştii craioveni îi înfruntă pe medieşeni, luni, în Polivalenta din Bănie

595
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,33)

Echipa de baschet băieţi a SCM U Craiova întâlneşte, în prima fază a playoff-ului Ligii Naționale de baschet, pe Gaz Metan Mediaş, în sistem trei din cinci. Primele două partide vor avea loc duminică și luni în Sala Polivalentă.

„Jucăm cu o echipă puternică, echipă care zilele trecute a câștigat Cupa României, a participat în Euro Challenge și ne așteaptă meciuri dificile. Avem nevoie de suporterii care au fost mereu alături de noi și ne-au ajutat să câștigăm în momentele cele mai grele”, a declarat azi Andelko Mandic, antrenorul echipei SCM U Craiova, în cadrul unei conferinţe de presă.

La rândul său, Ionuț Drăgușin a spus că nu se va mai repeta evoluția din returul campionatului când medieșenii au spulberat Craiova (101-66) și speră să iasă invingători din acestă fază a playoffului.
Drăgușin este de părere că cel mai importantă este a doua partidă pe care o consideră decisivă: “În primul meci vom da tot ce este mai un din noi și trebuie să câștigăm, însă va trebui să știm cum vom negocia a doua partidă. Avem bancă scurtă față de cea a Mediașului, dacă nu ne odihnim bine putem avea probleme”, spune acesta.

Indiferent de rezultatul cu Gaz Metan Mediaș evoluția alb-albaștrilor este mult peste așteptări, lucru recunoscut și de cei doi.



5 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     09-04-2013
    Mesaje
    4

    Sper sa castigam de asta data.

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    839

    Am incredere ca o sa faca un meciu bun …

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    30

    e bine ca ne spuneti ca aveti nevoie de noi, suporterii, duminica si luni, dar poate ne spuneti si o ora. nu credeti ca ar fi mai potrivit un anunt care sa se termine ceva de genul „partidele se vor desfasura duminica, la ora xx, si luni, la ora yy”?

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    31

    Pentru ca uite, ca sa aflu ora, am intrat pe site-ul federatiei de baschet, www. frbaschet.ro, dar acolo am mai aflat ceva: partidele se difuzeaza si pe digisport. si poate nu mai vin, mai bine stau la TV, nu?

  5. #5
    Addicted!
    Data de inscriere
     20-06-2010
    Mesaje
    1754

    nu te obliga nimeni sa vii.
    da, mai bine stai acasa.

    "De aici se vede perfect. Mai bine decat de pe Inter. Vezi cati nimeni trec pe strada? Milioane de nimeni. Exista trei meserii de baza pe lumea asta. Bogatia, saracia si sexul. Din oricare castigi o paine. Dar din dragoste si din scris mori de foame, mori pe gratis."

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.