Baschetbaliștii craioveni, victorioși în fața rivalei Dinamo București (Foto)

Baschetbaliștii craioveni, victorioși în fața rivalei Dinamo București (Foto)

10.890
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Seară de poveste pentru suporterii echipei SCM Universitatea Craiova. Baschetbaliștii pregătiți de Vladimir Vuksanovic și Dragan Aleksic s-au impus în fața rivalei Dinamo București, după un meci echilibrat, decis în ultimul sfert.

Jocul disputat în primele în Sala Polivalentă din Bănie a fost echilibrat în primele trei sferturi, pe parcursul cărora niciuna dintre echipe nu a reușit să se desprindă decisiv. Cu 10 minute înaintea finalului de joc, oaspeții aveau avantaj de 4 puncte, scor 64-60, dar Marinovic și colegii săi au reușit să întoarcă soarta partidei în ultimul sfert. Fraseniuc și decarul Craiovei au readus rapid gazdele în avantaj, grație aruncărilor de la distanță și SCM conducea cu 73-67, cu cinci minute și jumătate până la final, după încă o aruncare de afară izbutită de Popa. Dinamoviștii au reușit să egaleze la 73, după coșul lui Orbeanu, dar oltenii au concretizat mai bine finalul de meci și s-au impus cu scorul de 84-80.

Omagiu pentru Adrian Păunescu

În ziua meciului dintre SCM Universitatea Craiova și Dinamo București s-au împlinit șase ani de la decesul poetului Adrian Păunescu, iar galeria craioveană nu l-a uitat pe acesta. Fanii au afișat la începutul jocului un banner cu un vers din poezia Dincolo de prăpăd – „Și, totuși, dincolo de – acest prăpăd, Tu ce mai faci, motiv al vieții mele?”, semnată de Adrian Păunescu.

 

Pentru Craiova a fost cel de-al treilea succes în acest sezon din Liga Națională de baschet masculin. Cel mai bun om al SCM – ului în partida cu Dinamo a fost Iuri Fraseniuc – 21 de puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă, în vreme ce de la oaspeți Slobodan Dundjeski a fost remarcatul, cu 20 de puncte, 2 recuperări și 9 pase decisive.

Runda viitoare, SCM Universitatea Craiova urmează să joace în deplasare cu U Banca Transilvania Cluj.

Galerie foto



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5177

    bravooo

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4876

    O victorie in fata dinamovistilor e „dulce” indiferent de sport.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.