DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Fundaşul echipei Pandurii, Vlad Chiricheş, a declarat că va pleca de la Pandurii mulţumit şi satisfăcut de munca depusă. “Îmi doream de mult timp să fac pasul spre o echipă mai mare şi sunt fericit că acum merg la Steaua şi sper să fac lucruri bune şi pentru Steaua.

Nu pot să spun că plec cu strângere de inimă de la Pandurii Târgu Jiu . Sunt fericit şi mulţumit că am făcut tot posibilul să ajut echipa să fie acolo sus unde îi este locul.  Cred că Pandurii putea fi chiar mai sus dar am avut ghinion  în câteva meciuri, dar e bine şi aşa”, a spus Chiricheş care va mai juca pentru Pandurii şi etapa viitoare la meciul cu Cehlăul: “Nu joc chiar din etapa viitoare la Steaua, mai am o etapă de jucat la Pandurii contra celor de la Ceahlăul şi sper să câştigăm. După aceea voi merge la Steaua şi sper să mă integrez cât mai bine în grup şi cât mai repede. Dorinţa mea pentru noul an este să joc cât mai bine acolo. Când joci la Steaua îţi doreşti numai să câştigi campionatul şi asta e cel mai important pentru un fotbalist”.  Chiricheş spune că le ţine pumnii celor de la Steaua pentru o clasare cât mai bună şi pentru meciurile din Europa League: “Îmi doresc foarte mult ca Steaua să se califice mai departe în Europa,  sper să aibă şi puţin noroc şi să câştige sau măcar să nu piardă. Sunt alături de ei cu sufletul. Îmi doresc ca echipa mea viitoare să fie cât mai sus în clasament şi oriunde joacă. Sper să adaptez repede la Steaua, să intru în grup şi să joc cât mai bine. Sunt fericit că merg acolo şi sper să fac lucruri cât mai bune”.  Chiricheş a semnat deja din vară un contract cu Steaua şi urmează ca de la 1 ianuarie 2012 să treacă la echipa bucureşteană.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.