Cinste Și Onoare

Cinste Și Onoare

738
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Echipa de baschet SCM U Craiova a câștigat în această seară, pe teren propriu în ultima etapă din sezonul regulat. Elevii lui Andelko Mandic au învins liderul, CSM Oradea cu scorul de 86-78.

Încurajați de la început până la sfârșit de peste 4 500 de spectatori, alb-albaștrii au controlat partida și cu toate că oaspeții au condus în două rânduri, nu s-a pus niciodată problema învingătoarei.

Craiova câștigă, și-a apărat blazonul cu riscul cel mai mare de care nici nu a scăpat, Gaz Metan Mediaș în playoff, dar așa arată o adevărată echipă.

Cel mai bun jucător al Craiovei a fost Travis Bureau cu 31 puncte și 12 recuperări, de partea cealaltă Zarko Comaglic 19 puncte și 11 recuperări.

SCM U Craiova termină sezonul regulat pe locul patru și va juca în prima fază a playoffului cu Gaz Metan Mediaș dupâ sistemul cel mai bun din cinci partide.

Mai trebuie specificat faptul că în pauza mare a fost prezentată echipa de volei care s-a calificat în finala Diviziei A 1. Voleibaliștii au fost alături de baschetbaliști și îi așteaptă și pe ei în finală.

 Am facut Olteni din baieții aduși din toate colțurile țării!
Sursa: ghidsportiv.ro


2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     19-11-2008
    Mesaje
    215

    bravo baieti

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     18-07-2012
    Mesaje
    53

    bravo echipelor de baschet si volei ale craiovei !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.