Craiova continuă fără fotbal: “Primăria să respingă oferta Federaţiei”

Craiova continuă fără fotbal: “Primăria să respingă oferta Federaţiei”

497
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un apropiat al Olguţei Vasilescu, Adrian Mititelu speră ca aceasta să-l ajute în duelul cu FRF.

 

Şansele ca Bănia să aibă o echipă de fotbal, în oricare dintre primele trei ligi, în sezonul următor sunt aproape nule. Proiectul conceput de Cămătaru şi Cârţu, în colaborare cu autorităţile, a eşuat odată cu victoria Liei Olguţa Vasilescu. Unul dintre beneficiarii acestui succes este fostul patron al Ştiinţei Adrian Mititelu, care aşteaptă sprijinul cuvenit de la noul primar al urbei.  „Solomon ne-a tras-o din toate poziţiile, dar lumea în sfârşit şi-a dat seama că ce spunea el nu era adevărat. Acum a primit un vot de blam, foarte puternic. Să fie clar. Eu nu aştept de la Primărie să îmi dea bani sau altceva. Eu sper să se implice prin respingerea în mod oficial a ofertei făcută de Federaţie, cu noua echipă şi să urgenteze rezolvarea situaţiei juridice a clubului. Eu sunt foarte optimist. Pe 18 iunie, Curtea de Apel Bucureşti va da o decizie pe fond. Dacă se va decide că decizia de excludere a fost abuzivă, Mircea Sandu va avea mari probleme în seara de 18. Olguţa Vasilescu poate rămâne în istoria Craiovei şi să facă cel mai frumos stadion din provincie. Ea a promis că va lupta pentru rezolvarea problemelor”, a precizat, pentru sport.ro, cel sub conducerea căruia Universitatea a retrogradat şi a dispărut din fotbalul românesc.

 3 COMENTARII

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   19-11-2008
  Mesaje
  177

  platestea ea datoriile lu mititelu de milioane de euro numai lu piturca are sa ii dea 7 milioane craiova a murit alta echipa in craiova se poate face in vreo 4-5 ani dar nu va mai fi universitatea cand o muri mititelu atunci vom avea iar echipa universitatii

 2. #2
  Senior Member
  Data de inscriere
   26-03-2010
  Mesaje
  967

  da sa astepte piturca 7 milioane ca sigur le primeste cand or zbura porcii( exclus reclama la red ) …pt ce sa i dai 7 mil la un om sa fim seriosi ce dracu ca doar nu a castigat singur un razboi …unii dintre noi au uitat masura la bun simt cand e vb de bani : sunt peste 300 de miliarde lei vechi ce dracu frate ! ..craiova e o singura echipa nu o imitatie sau alta echipa !

 3. #3
  0-day Member
  Data de inscriere
   31-05-2012
  Mesaje
  4

  milogu de piturca a distrus echipa….

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.