CS U Craiova, contestată de Mititelu la DNA, Curtea de Apel, Parchet...

CS U Craiova, contestată de Mititelu la DNA, Curtea de Apel, Parchet şi FIFA

634
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3.00)

Patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, miercuri, că va contesta la DNA, la Curtea de Apel Bucureşti, la Parchet şi la Comisia de Disciplină a FIFA decizia Comitetului Executiv al FRF de a înscrie formaţia CS Universitatea Craiova în Liga a II-a, pe care o consideră ilegală.

“În 30 de minute o terminăm de redactat (n.r. – plângerea către DNA). Mâine dimineaţă, depunem plânegerea penală la DNA, o să depunem şi o acţiune la Curtea de Apel Bucureşti, o ordonanţă prezidenţială pentru suspendarea acestei decizii, o să cerem şi Parchetului o ordonanţă a domnului procuror pentru a dispune încetarea acestor efecte şi o să sesizăm şi Comisia de Disciplină a FIFA. O să vedem care dintre aceste entităţi vor reacţiona mai rapid”, a declarat Mititelu la DigiSport.

Patronul FC Universitatea a explicat că înscrierea echipei susţinute de Primăria Craiova în Liga a II-a contravine statutelor FRF şi FIFA. “Această hotărâre contravine statutelor FRF şi FIFA pe care le tot invocă. Nu poţi să hotărăşti ce ai interzis tu în statut. Locul s-a dat în 2012 în contextul validării dezafilierii Universităţii Craiova, dezafiliere care fost anulată de justiţie. Practic a devenit caduc acel loc oferit. Pe de altă parte, nu poţi să introduci în competiţia Ligii a II-a o echipă cu un nume asemănător cu una existentă din 1948. Lucrurile sunt total în afara legii. Cum să fie oferit un loc unei echipe care nu există? Asta a fost făcută la acea vreme în scopul creării unei echipe de fotbal, pe fondul că rămâne exclusă Universitatea Craiova şi moare. Căzând această decizie, lucrurile sunt clare”, a afirmat Adrian Mititelu.

FC Universitatea Craiova şi CS Universitatea Craiova au fost primite în Liga a II-a, în urma şedinţei de miercuri a Comitetului Executiv al FRF.

După excluderea grupării FC Universitatea Craiova, în vara anului 2011, Adunarea Genereală a FRF a oferit, anul trecut, câte un loc în Liga a II-a atât clubului condus de Adrian Mititelu, conform unei hotărâri a Curţii de Apel Bucureşti, cât şi Primăriei Craiova, locuri care au fost neocupate până în prezent.

Iniţial, primarul Lia-Olguţa Vasilescu l-a susţinut pe Mititelu în disputa sa cu FRF şi în încercarea de a reînscrie echipa în Liga a II-a. Văzând că Mititelu nu reuşeşte să facă rost de banii necesari înscrierii formaţiei în Liga a II-a, Primăria Craiova a decis să formeze o altă echipă în cadrul Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Ulterior, finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, şi-a înscris în competiţie gruparea pe care o conduce.

Mititelul este în conflict cu edilul după ce autorităţile locale din Craiova au evacuat, la 27 iunie, clubul FC Universitatea Craiova de la Stadionul Ion Oblemenco, pentru a face loc noii grupări.

5 COMENTARII

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   17-08-2010
  Mesaje
  448

  Foarte bine,asta ar insema ca toti in fata blocului sa ne facem echipa si sa evoluam in liga 2-a…Rusine….

 2. #2
  Senior Member
  Data de inscriere
   02-05-2013
  Locatie
   craiova
  Mesaje
  926
  Citat Mesaj initiat de ARTHUNTER
  Foarte bine,asta ar insema ca toti in fata blocului sa ne facem echipa si sa evoluam in liga 2-a…Rusine….

  Up,ai mare dreptate aici…rusine liga prof.de fotbal…

 3. #3
  Oldtimer
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  1128

  corect

 4. #4
  Oldtimer
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  1428

  Olguta a fost mai desteapta decat Solomon. Lu’ solomon nu i-a dat prin cap sa faca alta echipa… sau i-a dat.. da nu a finalizat?!..
  Raman la parerea ca echipa trebuia numita CS Primaria Craiova, sau CS Olgutza..

 5. #5
  Junior
  Data de inscriere
   09-12-2006
  Mesaje
  74

  Eu propun să conteste și la NASA, și la ONU, FBI și ambasada Tanzaniei, și să apeleze și la niște vrăjitoare, niște farmece, ceva.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.