Cum să porți un trening? Cele mai bune treninguri pentru bărbați

Cum să porți un trening? Cele mai bune treninguri pentru bărbați

4.692
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

În urmă cu un deceniu, pantalonii de trening, mai ales în cazul bărbaților, erau asociați în primul rând cu un element al ținutei sport sau o ținută pentru acasă. Și în ciuda faptului că în urmă cu câteva sezoane au mers dincolo de sala de sport, astăzi mulți bărbați mai au o problemă în a asorta corect treningurile, astfel încât totul să arate perfect.

Deci, ce modele ar trebui să alegi pentru a arăta elegant de fiecare dată? Aici se aplică aceleași reguli ca și în cazul treningurilor de damă. Cea mai bună alegere vor fi modelele cu picioare drepte și dungi, sau în varianta clasică – drepte sau cu manșete la capetele picioarelor. Ce alegi în materie de culori? În acest caz, doar imaginația ta te poate limita.

Unde poți merge într-o astfel de ținută? Contrar aparențelor, nu doar pentru o plimbare sau activități sportive. Pentru că, dacă codul vestimentar nu prevede altfel, un bărbat poate merge la muncă în trening, să se întâlnească cu prietenii sau pentru o escapadă de weekend.

Ce încălțăminte se potrivește cu treningurile pentru bărbați?

Când te gândești să alegi pantofii potriviți pentru un trening de bărbați de pe https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Costume-de-traning-12621.html, pantofii sport sunt pe primul loc. Nu e de mirare, din moment ce atâția ani au fost un duo de nedespărțit. Astăzi, însă, știi bine că o companie grozavă pentru acest tip de pantaloni, în afară de adidași sau sneakerși, vor fi și ghetele cu șireturi sau șlapii.

Și ce modele nu ar trebui combinate cu pantaloni de trening? Cu siguranță nu ar trebui să combini vreodată treningurile pentru bărbați cu cizmele Jodhpur, mocasini, espadrile sau pantofii pe care îi porți de obicei la costum.

Ce hanorac merită să alegi pentru pantaloni de trening?

Ai aflat cu ce tip de încălțăminte poți asorta un trening, așa că este timpul să te ocupi de partea de sus a ținutei, dacă nu vrei să porți întreg setul. Ce alegi? Hanoracele, pentru că la fel ca și pantofii sport, sunt primele lucruri care îți vin în minte atunci când te gândești la astfel de ținute.

Deci, ce hanorace ar trebui combinate cu pantaloni sport? Deci, atunci când cauți modelul potrivit, alege o culoare și un material similar cu pantalonii de trening – dacă, desigur, nu cumperi întregul set din magazinul Bolf sau vrei să le porți separat. De asemenea, ține cont că look-urile totale sunt la modă acum, așa că poate merită să pariezi pe un model sau o culoare din cap până în picioare.

Se potrivește cămașa cu treningurile pentru bărbați?

Un hanorac sport este o alegere destul de evidentă. Acum probabil te întrebi dacă aceasta este singura soluție. Poți purta și o cămașă cu treninguri. Și dacă asta nu a fost suficient, ți se vor potrivi atât stilurile casual, cât și stilurile ceva mai elegante.

Ce merită să alegi? Optează pentru o cămașă din denim, căci va fi o propunere grozavă și foarte la modă. O cămașă din flanel cu un model în carouri mereu la modă va fi, de asemenea, perfect. Ești un fan al modelelor clasice? Asortează treningurile cu o cămașă clasică albă sau albastru deschis. Ce stil ar trebui să eviți? Cu siguranță cămășile cu mânecă scurtă. De ce? În primul rând, va avea un efect ciudat, iar în al doilea rând, este un element foarte demodat al ținutei.

Care jachetă se potrivește unui trening pentru bărbați?

În cele din urmă, merită să afli ce jachete sunt potrivite acestor ținute . Ce stil ar trebui să combini cu pantalonii de trening ? O opțiune foarte la modă va fi o geacă din denim sau o parka militară.

O soluție interesantă poate fi și o jachetă clasică tip biker neagră, care va adăuga un caracter rock întregului stil. Jachetele bomber vor funcționa perfect pentru utilizarea de zi cu zi.



1 COMENTARIU

  1. #1

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.