Cum se îmbină jocurile de noroc și tehnologia

Cum se îmbină jocurile de noroc și tehnologia

5.263
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lumea modernă în care trăim îți permite să inițiezi când vrei un apel video cu cineva de la celălalt capăt al lumii, să comanzi mâncare cu ajutorul unei aplicații sau chiar să joci jocuri de noroc din confortul propriei locuințe. În perioada anilor 90, singura variantă ca să te bucuri de jocuri de cazino era să mergi la cel mai apropiat cazino fizic, unde puteai trăi o experiență deosebită. În zilele noastre, tehnologia ne permite să experimentăm o largă de selecție de jocuri de noroc de înaltă calitate prin intermediul dispozitivelor mobile sau a calculatoarelor. Putem juca păcănele gratis egt și să ne bucurăm de inovațiile aduse industriei jocurilor de noroc.

O companie foarte veche în domeniu, Microgaming, a lansat în 1994 Gaming Club Online, afacere care s-a dovedit a fi un succes masiv, deși avea o gamă limitată de jocuri și majoritatea populației nu avea un computer personal sau conexiune la internet. Iată ce s-a schimbat între timp!

Inovații care au schimbat experiența de casino

Dealer în direct

În jurul anului 2007 au intrat pe piață primele jocuri de cazino cu dealer live, aducând înapoi atmosfera și interacțiunea socială pe care o ofereau cazinourile tradiționale. Aceste jocuri sunt desfășurate în studiouri și oferă dealeri live cu ajutorul unor camere web de înaltă calitate, printr-o varietate de unghiuri. Această variantă de joc folosește o tehnologie de recunoaștere optică a caracterelor (OCR) care colectează date din joc și le afișează pe ecran. Astfel este înregistrat și difuzat fiecare detaliu al informațiilor din sala de jocuri, cum ar fi ruleta care se învârte sau amestecarea cărților, oferind jucătorilor o experiență de cazino reală, din confortul propriei locuințe.

 Jocuri de noroc pe mobil

Cu ajutorul inovațiilor recente, este posibil să joci pe bani reali la un cazino online oriunde și oricând. Cazinourile virtuale moderne au fost complet optimizate pentru a servi o varietate de dispozitive, astfel încât jucătorii să se poată bucura de jocuri de înaltă calitate, indiferent dacă se joacă pe computerul lor de acasă sau pe smartphone-urile lor. Privind toate grupele de vârste, peste 50% aleg smartphone-ul și 23% laptopul pentru jocuri.  Singura grupă de vârstă care folosește tableta pentru jocuri de noroc este cea a persoanele de 35-44 de ani. Aproximativ 75% dintre tinerii cu vârste între 21 și 24 de ani își folosesc smartphone-urile, iar restul de 25% își folosesc laptop-urile. Acest lucru arată că, deși sunt noi, jocurile de noroc pe mobil au devenit o variantă favorită printre jucătorii online.

Animație 3D

Păcănelele reprezintă o variantă foarte populară în ultima vreme, deoarece nu necesită abilitățile altor jocuri de masă, sunt ușor de învățat, cu un potențial de câștiguri mari în raport cu o sumă mică pentru a participa. Păcănelele online oferă un joc foarte captivant, plin de culoare și care incorporează o serie de caracteristici noi, adăugând un plus de atracție față de cele tradiționale. Acestea sunt aduse la viață cu ajutorul animațiilor 3d și alte elemente grafice în aceste jocuri, care oferă un element unic și captivant.

La ce să ne așteptăm de la viitorul cazinourilor

 Tehnologia blockchain

Industria cazinourilor online oferă și o varietate de modalități de plată sigure și rapide, cum ar fi servicii bancare online, PayPal, Apple Pay și multe altele. Cele mai noi tehnologii permit utilizatorilor și plăți prin monede crypto precum Bitcoin, Ethereum, Dogecoin și altele. Această tehnologie blockchain permite transparența datelor, anonimatul tranzacțiilor financiare, descentralizarea și comisioane mici la tranzacționare. Fiind un concept destul de nou, nu toate cazinourile au integrat criptomonedele în sistemele lor, dar această monedă virtuală va reduce în curând riscul de furt de identitate și escrocherii, făcând-o o componentă interesantă în industrie.

Jocuri de noroc bazate pe date

Deși unii prezintă Inteligența Artificial (IA) ca pe o posibilă amenințare la adresa omenirii, industria cazinourilor a reușit să integreze această tehnologie în jocurile de noroc pentru o experiență plăcută și extrem de personalizată. Aceasta este posibilă numai cu ajutorul datelor colectate de IA cu privire la comportamentul, nevoile, dorințele și preferințele clienților. De aceea este posibil să fi observat că după câteva sesiuni reclamele tale sunt mai personalizate, afișând jocuri care ar putea să îți stârnească interesul pe baza a ceea ce ai jucat înainte. Această experiență personalizată va continua să se extindă în viitor, analiza datelor fiind folosită pentru a crea o experiență de joc mai captivantă.

Gamificare

Folosind tehnologia într-o varietate de moduri, cazinourile online creează astfel  jocuri captivante cu ajutorul graficii HD, bonusuri și multe promoții. Pentru activarea spiritului competitiv a jucătorilor, cazinourile au introdus și caracteristici suplimentare clienților lor, creând clasamente, turnee și alte variante de evaluare a fiecărui jucător în raport cu adversarii lor.

 VR și AI

După cum am menționat, inteligența artificială apare deja în jocurile de noroc virtuale într-un număr de moduri interesante și ne așteptăm să vedem mai multe din acest lucru în deceniile următoare. Dar, mai apare în scenă și VR adică  tehnologia realității virtuale, care deși este în fază incipientă ca și dezvoltare, va fi folosită pentru a crea o experiență foarte reală și captivantă pentru jucătorii care joacă de acasă. Prin creșterea disponibilității a căștilor VR, jucătorii vor putea să viziteze un cazinou real, să aibă conversații reale și să interacționeze cu jocurile preferate, oriunde s-ar afla.

 Controlul gesturilor

Controlul gesturilor reprezintă tehnologia care ajută jucătorul să renunțe la folosirea tastaturii, mouse-ului, telefonul mobil ca și controller și poate în schimb, interacționa folosind o mănușă specială, exact cum ar face-o dacă ar sta la o masă de cazino live sau un aparat de păcănele. Această opțiune aduce jucătorul  mai aproape de experiența trăită într-un cazinou tradițional.

Concluzie

Industria cazinourilor investește masiv în inovație pentru a oferi jucătorilor aceeași experiență pe care o pot trăi într-un cazinou tradițional, doar că o vor putea face oriunde și oricând. Deci, fie că ești pe metrou, la tine în pat sau la o bere cu prietenii, poți oricând să te bucuri de jocuri uimitoare, exact pe gustul tău și poți chiar câștiga premii fabuloase.

 

 

 



2 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.