Fotbal: Bulgarii aduc punctele Craiovei la Târgu Mureș

Fotbal: Bulgarii aduc punctele Craiovei la Târgu Mureș

12.162
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Bulgarii Apostol Popov și Hristo Zlatinski au adus toate punctele formației pregătite de Gigi Mulțescu în deplasarea de la Târgu Mureș.

După un început de meci prudent al celor două echipe, Zlatinski a semnat prima șansă a partidei. Bulgarul l-a încercat pe Mingote cu un șut de la 30 de metri, dar portarul ASA – ului a fost la post și a respins în corner. Craiova pune stăpânire pe joc și Vătăjelu are șansa să deschide scorul, dar tot Mingote se opune (26). Trei minute mia târziu de la ocazia fundașului de bandă, Popov marchează pentru 1-0 cu o lovitură de cap, după un corner bătut de Zlatinski. Gazdele au șansa golului egalizator, dar șutul lui Morar din lovitură liberă lovește transversala (41). Anterior, Gabi Mureșan vede cartonașul roșu pentru un fault la Zlatinski. Craiova are șansa să-și majoreze avantajul, dar Mingote reține o minge trimisă în fața porții de Băluță, în startul reprizei secunde. Gazdele nu reușesc să se apropie de poarta lui Calancea, iar oltenii profită pe final de meci. În minutul 87, Ivan e faultat în careu de către Deaconu, iar centralul Radu Petrescu arată punctul cu var. Bate Zlatinski și stabilește scorul final al partidei.

Formația antrenată de Gigi Mulțescu ajunge la cota 30 în clasament, după 15 etape jucate, tot atâtea câte are și liderul FC Steaua București, dar formația roș – albastră are un meci mai puțin disputat. Runda viitoare, după meciurile naționalei României, cu Polonia și Rusia, CS Universitatea Craiova urmează să joace pe teren propriu contra campioanei Astra Giurgiu.

ASA Târgu Mureș – CS Universitatea Craiova 0-2
Au marcat: Popov 29, Zlatinski 88 (p.)
Stadion: Trans-Sil, spectatori: 1.500

ASA: Mingote – Belu-Iordache, Dobrosavlevici, M. Constantin, Netzer – Mureșan, Candrea (83 Deaconu) – Ciolacu (58 Kuku), Iacobovici, Morar – Rus (46 Zicu). Rezerve: Viciu, Cordoș, Bucur, Ursu. Antrenor: Dan Alexa

CS Universitatea: Calancea – Briceag, Acka, Kay, Vătăjelu – Popov (72 Screciu), Zlatinski, Bancu (88 Surugiu) – Ivan, Măzărache, Băluță. Rezerve: Popescu, Manea, Kelic, Gustavo, Rambe, Surugiu. Antrenor: Gheorghe Mulțescu

Arbitri: Radu Petrescu – Gheorghe Sebastian, Alexandru Vodă. Rezervă: Sorin Antonie.
Observatori: Cristian Vasc, Marian Salomir
Eliminat: Mureșan 37.

Foto: csuc.ro.



3 COMENTARII

  1. #1

    BRAVO BAIETII… BRAVO CRAIOVA ….HAI STINTA …CRAIOVA CHAMPIOAMA…………

  2. #2

    MUIE CLONA !!! campioana partidului mafiot pesedist, care a dat nastere acestei clone

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5178

    asa tata

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.