Fotbal: CS Universitatea Craiova vrea să fie prima în sectorul juvenil

Fotbal: CS Universitatea Craiova vrea să fie prima în sectorul juvenil

8.683
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Silviu Bogdan a revenit la conducerea Centrului de copii și juniori al echipei CS Universitatea Craiova. Fostul președinte al AJF Dolj a declarat că își dorește ca clubul din Bănie să devină numărul 1 în România în sectorul juvenil.

Avem deja jucători crescuți la noi, precum Screciu și Vlădoiu, care au debutat în acest sezon cu succes la prima echipă. Ne dorim ca ei să devină certitudini, iar numărul juniorilor care fac pasul la echipa mare să crească. De asemenea, avem juniori care sunt titular în loturile naționale ale României, cum sunt Andrei Vlad și Vladimir Screciu. Țintim să dăm din ce în ce mai mulți juniori sub tricolor”, a declarat Silviu Bogdan.

Totodată noul conducător al Centrului de copii și juniori al Craiovei și-a propus semnarea de parteneriate cu cluburile din Bănie și zona Olteniei.

Avem în vedere semnarea de parteneriate cu cluburile din Craiova și din Oltenia. Pentru că ne dorim să valorificăm la maxim această zonă care mult timp a fost principala pepinieră a fotbalului românesc. Vrem să fim numărul 1 în România în tot ceea ce înseamnă copii și juniori”, a mai spus Bogdan.

Foto: csuc.ro.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.