DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3.00)

Peste 100 de sportivi din întreaga ţară vor participa, pe 1 aprilie 2017, la o competiţie sportivă destinată amatorilor şi sportivilor profesionişti, arbitrajul urmând să fie pe baza regulamentului K-1 şi MMA. Evenimentul este organizat sub sloganul „Campanie antiviolenţă – Respect Word Series – Luptă în ring, nu în stradă”. fight card

 

Evenimentul, organizat de Clubul Sportiv “Power Gym Craiova”, va avea loc în incinta Centrului Multifuncţional din Craiova. Competiţia de amatori va începe de la ora 12.00, iar gala profesionistă de la ora 19.00 şi va fi transmisă live. Cei mai buni sportivi vor fi selecţionaţi pentru RWS. Cântarul oficial se va organiza vineri, 31 martie 2017, de la ora 19.00, în incinta Centrului Mercur.

 

În ring vor urca 16 sportivi din Craiova, printre care sunt și sportivi cu care eu lucrez de 6-7 ani. Pot să vă spun că, din punct de vedere al luptelor, evenimentul va fi cu mult peste alte gale, deși poate veți spune că numele sportivilor nu sunt unele dintre cele mai cunoscute”, a afirmat Ionuț Pucă, organizatorul competiției. Acesta a tras un semnal de alarmă în privința actelor de violență care s-au petrecut în ultimii doi ani pe străzile din Craiova, motiv pentru care spune că a fost ales și sloganul concursului, ”Luptă în ring, nu în stradă”.

 

gală 2

În cadrul show-ului, prezentat de Jeni Nicolau și Magdalena Osman, va avea loc și un concert Reyna Vox & Freaks, promotoare a mesajului antiviolență: ”Nu este vorba doar de o simplă gală, este vorba despre o gală antiviolență. În acest sens, mesajul meu este foarte simplu: Consumați-vă energia prin orice activitate plăcută, fie că este vorba de muzică, dans sau sport. Vă promit că va fi un spectacol pe cinste!”, a afirmat aceasta.

 

Și antrenorul Emil Săndoi a dorit să-și asocieze imaginea cu evenimentul, la rândul său apreciind că orice inițiativă sportivă merită sprijinită. Parteneră a galei este și Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (ANCAAR) – Filiala Craiova.

 

Bilete pentru Gala “Luptă în ring, nu în stradă”, în valoare de 15 lei/buc (pentru sectorul VIP – 30, respectiv 50 lei), vor fi disponibile în Centrul comercial Mercur, începând cu data 20 martie 2017. 

 

Partenerii oficiali ai evenimentului sunt: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, Agenţia Media Craiova.org, Fundaţia Anya, Centrul Mercur, RAADPFL Craiova, RAT Craiova, Swat, Armura, Auto FM, Stil Media, Spartan, Fort Security, Emanuel Protect, Civitas, Ambulanţa Almarom, ANCAAR, Verdant, Hanul Domnesc, e-Twow, Doctor Feron.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.