Ilie Balaci: Mititelu este bolnav de putere

Ilie Balaci: Mititelu este bolnav de putere

507
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ilie Balaci a explicat de ce s-a retras din proiectul reînfinţării Universitatea Craiova.

“Mie mi-a spus că, pentru Liga a 2-a, sînt 2 milioane de euro şi, pentru Liga 1, 4 milioane de euro. Eu i-aş fi cerut şi 7 milioane de euro, dacă aş fi vrut să fac o echipă cu care să cîştig campionatul din momentul în care intru în Liga 1 şi să fim un fel de Steaua. Dar nu i-am cerut nici un ban. Omul minte şi eu am fost alături de el în toate demersurile.

După 3 săptămîni, mă cheamă la el în birou – Aurică Ţicleanu era acolo – şi îmi spune că nu are decît un milion, care în fapt sînt 600.000, restul sînt taxe.

În momentul ăsta sînt convins că nu se va face o echipă competitivă pentru promovare”, a spus Balaci la Sport Total fm.

‘’Minunea blondă’’ a negat faptul că ar fi pus condiţia ca Eugen Trică, ginerele său, să fie antrenor la Universitatea.

“Eu nu puteam să-l aduc pe Eugen Trică la Craiova, să-i dau 500 de dolari pe lună, atît puteam să-i dau. Ţicleanu urma să primească 1.500, că nu aveam mai mulţi bani. Dar nu s-a pus problema să vorbesc cu Aurică despre bani, că el a mai lucrat 8 luni la Craiova fără nici un ban.

Mititelu a zis ulterior că noi eram nişte pioni. Probabil în calculele lui eram pionii care trebuia să aducem bani de acasă. Am fost singurul care i-am luat partea lui Mititelu şi, sincer, i-aş lua şi acum pentru că mi-a lăsat senzaţia că dreptatea era de partea lui. Eu aşa mă gîndesc, că s-au făcut nişte abuzuri, dar asta nu înseamnă ca nu a făcut greşeli, pentru că face şi acum, deoarece este bolnav de putere”.

Sursa: jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.