Laurențiu Lică: „Sunt încrezător înaintea noului sezon!”

Laurențiu Lică: „Sunt încrezător înaintea noului sezon!”

949
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La 34 ani, Laurențiu Lică este căpitanul echipei naționale de volei masculin a României și liderul din teren al formației SCM U Craiova. Sportivul spune că se simte foarte bine și încrezător pentru noul sezon.

Eu mă simt foarte bine, vin după o doar o lună de pauză. Fiind angrenat cu echipa națională mi-a fost mai ușor acum să mă reapuc de mișcare. Mă simt foarte bine fizic, încrezător.

Lică a vorbit și despre reîntoarcerea la antrenamente, dar și despre cum s-au integrat noii jucători în angrenajul echipei antrenate de Dănuț Pascu.

Perioada precompetițională e întotdeauna cea mai grea pentru noi, dar ne mișcăm bine și încercăm să ne păstrăm sănătos. Noii colegi s-au integrat foarte bine. E adevărat, cei doi străini, cei doi sârbi, sunt pentru prima oară ieșiți din țara lor, caută și ei să se afirme. Ei sunt niște băieți extraordinari. Apoi, cei români nu sunt probleme de integrare, pentru că ne știm deja. Încercăm să creăm o echipă, cel mai important e să fim prieteni, dacă nu vom fi prieteni în teren și în afara terenului nu cred că lucrurile vor ieși preabine, dar am încrederea că ne vom atinge obiectivul, pe care momentan nu îl știm. Urmează să-l aflăm în curând. Îi simt pe cei tineri că au un respect față de mine, dar eu caut să fiu cât mai discret. Nu cred că au fost vreodată probleme de genul să arăt eu că sunt cocoșul.

O propagandă mai bună!

Voleiul în Craiova nu e tocmai sportul care umple sala Polivalentă. La multe din meciurile sezonului trecut prezența publicului a fost destul de redus. Laurențiu e de părere că o propagandă mai bună ar aduce mai multă lume la sală.

Ar trebui să facem o propagandă mult mai serioasă. Din câte am înțeles, nu avem pe cineva să facă treaba aceasta și când lași totul pe mâna antrenorului e destul de greu. Prima dată avem meciul de cupă. Apoi avem acasă cu cei de la Dej, o partidă grea contra unei echipe rănite după locul ocupat anul trecut în clasament.

Sursa: ghidsportiv.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.