Mâine se decide viitorul Ştiinţei

Mâine se decide viitorul Ştiinţei

586
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pe 14 mai a fost anunţată Adunarea Generală a FRF, care va hotârî ratificarea sau anularea deciziei de dezafiliere a Craiovei. Desfăşurarea şedinţei poate fi urmărită live text pe www.jurnalulolteniei.ro.

La capătul campionatului 2010 – 2011, Universitatea retrograda, pentru a doua oară în istorie, pe cale sportivă în liga secundă. Chiar dacă ar fi reuşit salvarea pe teren, clubul oltean ar fi activat tot în al doilea eşalon, deoarece nu a primit licenţa pentru Liga I. La sfârşitul lui iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF a votat, cu 10 voturi pentru şi două abţinerei, dezafilierea grupării alb-albastre. Motivul? Patronul de atunci al echipei nu şi-a retras acţiunile înaintate în instanţele civile împotriva federaţiei şi a lui Victor Piţurcă. Mircea Sandu a explicat decizia de dezafiliere a Craiovei prin faptul că finanţatorul echipei a dat în judecată FRF din cauza unor decizii ale comisiilor de specialitate, iar regulamentul interzice o astfel de procedură. „În urma încălcării grave a Statutului FRF, în temeiul art. 18, pct 2, coroborat cu prevederile art. 18, pct. 1, ambele din Statutul FRF, Comitetul Executiv adoptă măsura de excludere provizorie a clubului SC Fotbal Club U Craiova SA, urmând ca această măsură să fie supusă validării primei Adunări Generale a FRF”, a fost comunicatul postat pe site-ul federaţiei. Adunarea Generală va avea loc mâine, când se va lua o hotărâre definitivă în ceea ce priveşte viitorul Ştiinţei. Desfăşurarea şedinţei în urma căreia se va ratifica sau anula decizia de dezafiliere va fi redată live text pe www.jurnalulolteniei.ro.

Radu Ştefan



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.