Meci abordabil pentru echipa de baschet a SCM

Meci abordabil pentru echipa de baschet a SCM

525
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Elevii lui Andelko Mandic întâlnesc mâine seară, de la ora 18, BC PH Csikszereda Miercurea Ciuc, adversar cu o situaţie mai grea în clasament.

 

Partida, care se va disputa în Sala Sporturilor din Bănie, este tratată cu maximă seriozitate de craioveni, care nu concept altceva decât victoria în faţa penultimei clasate în Divizia A. În continuare, staff-ul tehnic nu poate conta pe sârbul Tomic, însă Andelko Mandic speră că absenţa sa nu va fi resimţită mâine seară. “Este un joc pe care-l aşteptăm cu nerăbdare. Băieţii se pregătesc de două săptămâni fără să joace vreun meci oficial. Spuneam că ne aflam într-o formă bună şi sperăm foarte mult să o dovedim şi la acest meci, unul foarte important pentru noi. Singurul jucător indisponibil este, în continuare, Branislav Tomic. Ne dorim să avem fanii alături de noi la această partidă, nu ne gândim decât la victorie. Sunt convins că, alături de iubitorii baschetului din Craiova, putem obţine acest succes”, a prefaţat tehnicianul SCM-ului întâlnirea cu formaţia din Miercurea Ciuc.




Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.